x

Šabanova udovica se seli iz vile na Dedinju od 600 kvadrata: Izdavati će je za 8.000 € mjesečno, a evo gdje će ona živjeti!

Udovica pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, Gordana Šaulić, vilu od 600 kvadratnih metara u Beogradu, u naselju Dedinje, izdaće navodno jednoj ambasadi za 8.000 eura mjesečno, ekskluzivno saznaje Kurir.

Pjevačeva žena već šest mjeseci, koliko je prošlo od njegove pogibije, sama živi u njoj. Kuća, čija je vrijednost milion eura, prepisana je na njihovo troje djece Sanelu, Ildu i Mihajla, a Goca ima pravo na doživotni boravak u njoj. S obzirom na to da je prostor prevelik za nju samu, ona je u dogovoru s djecom odlučila da je da u zakup.


- Goca je u toj kući provela posljednje godine sa Šabanom. Ona se još uvijek nije oporavila od suprugove smrti i nije joj lako da boravi u vili bez njega. Sve je to bolno za nju, pogotovo kako vrijeme odmiče, bez njega joj je svaki dan teži. U njenom slučaju vrijeme ne liječi rane. Njeni najbliži posavjetovali su je da bi najbolje bilo da se iseli i proda kuću. Međutim, ona neće ni da čuje za prodaju jer to pripada njenim kćerkama i sinu - otkriva naš dobro obaviješten izvor i dodaje da su upravo djeca insistirala da se izda.


- S obzirom na to da Sanela i Ilda imaju svoje porodice, a i Mihajlo živi sa svojom izabranicom Danijelom, oni su se ponudili da Goca dođe kod nekog od njih. Ona na to nije pristala jer smatra da njena djeca treba da žive bez nje. Zbog toga će, čim izda kuću, za sebe iznajmiti stan. Njoj su se već javili ljudi iz dvije-tri ambasade i raspitivali se o cijeni. Šabanova udovica lično je pregovarala s njima. Ona je pametna i mudra žena, koja je godinama vodila Šaulićevu karijeru i finansije, prema tome niko ne može da je prevari. Ponude idu i do 8.000 eura mjesečno. Još uvijek nije sve riešeno, pregovori su u toku - otkriva naš izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.