x

posljednji put ga vidio početkom godine

Sad bi da bude otac Željku? Ivan Marinković usput svratio da vidi sina u Nišu, pa uslijedio skandal!

Bivši muž pjevačice Goce Tržan, Ivan Marinković bio je učesnik mnogih rijaliti programa, a zbog romanse sa Miljanom Kulić u "Parovima", Ivan ima sa njom sina Željka.

Marinković je u povremenom kontaktu sa porodicom Kulić i majkom svog drugog djeteta, a sina je otkako se rodio vidio svega nekoliko puta. Kako "Alo" piše, njemu ipak zbog porodične situacije nije svejedno i volio bi da više učestvuje u odrastanju i vaspitanju svog vanbračnog sina.


- Posljednji put Ivan je Željka vidio početkom ove godine. Išao je na jug Srbije i bilo mu je usput da svrati do Niša u porodičnu kuću Kulića koji su i staratelji malog Željka - počinje izvor.

- Marija i Siniša su ga ljubazno pustili u kuću, vidio je svog sina i popričao sa Miljanom. Ona povremeno zove Ivana, ne traži mu novac, ali voli da ga podsjeti da je on otac njenog djeteta i da ga u njenom stilu isprovocira.


- Ivan je sa druge strane jako zbunjen kada je sa Željkom, nije ga viđao i ne zna kako da mu priđe, a Miljana pak smatra da je dovoljno kada ga Željko vidi da mu ona kaže: "Ovo ti je tata". Ivan bi zaista volio da ima veću ulogu u odrastanju svog nasljednika, ali dok ne riješi situaciju sa Kulićima, od toga nema ništa.


- Ni ova posljednja posjeta nije mogla da prođe u miru jer su Miljanine sestre napravile skandal. Vidjevši ga u njihovoj kući načisto su poludjele, vikale su i na njega i na roditelje, pa je Ivan bukvalno istjeran iz kuće iako je u posjetu došao sa dobrim namjerama, djetetu donio slatkiše i poželio da još jednom razgovara sa Marijom i Sinišom kako bi našli neko rješenje - priča izvor za "Alo".


Marinković koji je imao problem sa alkoholom već neko vrijeme ne pije, i iako nema profesiju i zaposlenje, zdravstveno se vraća u normalu.

- Ivan želi da dobije još jednu šansu, posebno što već osam mjeseci nije okusio alkohol. Ozbiljnije razmišlja, a kako stvari stoje, nema namjeru da se vraća u rijaliti - završava izvor.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.