x

Sada ja mijenjam taktiku, dijete se ne pravi sa bilo kim: Marija Kulić nikad oštrija o Miljani, Zoli, njihovim akcijama u rijalitiju, ali i šta planira kada se vrati!

Marija Kulić, majka jedne od najpoznatijih rijaliti učesnica na ovim prostorima Miljane Kulić, vraća se u nedjelju na imanje u Šimanovcima sa jednom misijom, a to je, kako sama kaže, da svoju kćerku urazumi i vrati je na pravi put, jer joj se ne dopada njeno ponašanje otkad je napustila "Zadrugu".  

Marija otvoreno kaže da joj se ne dopada Miljanin dečko Lazar Čolić Zola i otkriva taktiku kako će to da joj stavi do znanja.

"Sada ću da promijenim taktiku. Pričaću joj sve lijepo o njemu, možda će to da upali, pošto je ona tvrdoglava i uvijek radi suprotno od onog što joj se kaže", rekla je Marija.

Ona smatra da Miljana ne treba da žuri sa Zolom i da sada nije vrijeme da razmišlja o braku i drugom djetetu.


"Ne sviđa mi se što je lakovjerna. Pravi istu grešku kao prošli put. Dva puta griješi, ali njena stvar. Ja ću kao majka da joj kažem svoje mišjenje, a ona na kraju neka radi šta hoće. Reći ću joj da sačeka da izađu iz rijalitija, da vidi kakav je on napolju, pa tek onda da razmišlja o braku i djetetu. Nema potrebe da žuri za drugim djetetom. Ima već jedno koje treba da poraste. Treba njemu da pruži potrebnu njegu i ljubav. Nije ona u nekim godinama da mora da ima što prije dijete, da "uhvati zadnji voz". Ima dijete zdravo, pravo, lijepo i pametno. Treba da se uzme u pamet. Djeca se ne čuvaju tek tako i ne prave se sa bilo kim", kaže Miljanina mama i nastavlja oštro:


"Ona treba njega da dobro upozna napolju. Meni on liči na neku ljenštinu. I on spava po cijeli dan. Ja hoću da ga pitam od čega on živi napolju, ima li neki zanat. Od čega planira da živi napolju? Neće valjda Miljana da ga izdržava. Sačuvaj bože. To neću da dozvolim."

Marija Kulić ističe da jedva čeka uđe u "Zadrugu" i da kćerku iskritikuje zbog s*ksualnih odnosa sa emotivnim partnerom pred kamerama.

"Skrenuću joj pažnju na to obavezno. Na šta ono liči? Stvarno pretjeruje. Bez obzira što je njoj rijaliti postao pravi život, ipak je to pred kamerama, to gledaju svi. Ni to što je ispod pokrivača nije opravdanja, pokrivač se pomijera, vidi se šta rade. Obavezno ću da je iskritikujem povodom intimnih trenutaka sa Zolom. Jedva čekam da uđem tamo zbog toga. Stvarno je pretjerala", iskrena je Marija.



Marija navodi i šta joj još smeta u Miljaninom ponašanju u rijalitiju otkad ona nije tamo.

"Nije aktivna, to mi se ne sviđa, vidim da spava po cijeli dan. Nezainteresovana je za rijaliti, da li je ljuta na produkciju, ne znam, ali mora da shvati da je tamo zbog djeteta i da treba da se bori. Ne smije da dozvoli da je kažnjavaju i oduzimaju novac. Nije ona bila takva. Previše se opustila otkad je sa ovim. Treba da gleda dijete, a ne njega. Pitanje je da li će nešto od te veze da bude napolju", završava Marija.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.