x

zbog nje je ostavio ženu i djecu

Sada je stvarno kraj! Pjevačicin partner otkrio sve: Andreana i ja nismo zajedno mjesecima!

Tresla se gora, rodio se miš – mogao bi da bude opis veze nekadašnjih partnera Andreane Čekić i Marka Miloševića, koji su definitvno stavili tačku na romansu nakon brojnih svađa. Njih dvoje nisu u vezi već neko vrijeme.

– Andreana i ja nismo zajedno nekoliko mjeseci. Ne znam šta radi – rekao je Milošević kratko za 24sedam. Iako nije želio da otkriva razloge zbog kojih je pukla ljubav za koju su se toliko borili, jasno je da se nešto dešavalo još kada su oboje obrisali sve zajedničke fotografije sa društvenih mreža.

Iako je Andreana u januaru demantovala da su se posvađali na Kopaoniku, poslije toga više nije kačila njihove nove slike, niti se o vezi oglašavala u medijima. Tako je bilo i sada, jer je bila nedostupna za komentar, a za to vrijeme Marko je poručio da nije više u kontaktu sa bivšom djevojkom.


Na pitanje da li su se rastali prijateljski, nije želeo konkretno da odgovori. Na konstataciju da to ipak znači da je bilo burno, kratko je rekao da “neće ništa da komentariše o privatnom životu”.

Par je posljednji put zajedno viđen 15. decembra, na sahrani oca Darka Lazića u Brestaču. Poslije toga, mediji su u januaru ove godine pisali da su se potukli na Kopaoniku, a odmah je uslijedilo i brisanje fotografija sa Instagrama i otpraćivanje sa istog. To putovanje, kako smo saznali, bilo je ključno da se Andreana i Marko definitivno raziđu, s obzirom na to da su i prije toga dvaput dospjeli u medije zbog skandala kada je došlo do razmirica.


Prva njihova svađa koja je izašla u javnost, desila se u Budvi 2019. godine, kada je pjevačica izostala sa nastupa, da bi kasnije izašla u javnost sa pričom kako se “posjekla dok je pila vodu, jer joj je ispala čaša”. Poslije Budve, uslijedila je Amerika i novi skandal. Na turneji na kojoj je Andreana bila sa bendom, izbila je velika neprijatnost tokom jedne od proba i to pred članovima benda. Tada ju je Marko navodno pljunuo u lice i pocijepao joj majicu. Ipak, ona mu je to oprostila i kasnije čak priznala da je bilo svađe.


– Istina je da smo se malo posvađali u Americi, ali daleko od toga da smo se tukli. Ja sam protiv svakog vida nasilja, ni u ranijim vezama ne bih tako nesto trpjela – rekla je ranije folkerka. Međutim, poslije svađe na njihovom posljednjem zajedničkom putovanju nije došlo do pomirenja.

Ono zbog čega se mislilo da je riječ o velikoj ljubavi, jeste vjeridba koju su obavili dok su oboje još bili u braku. Marko je zbog Čekićeve ostavio suprugu sa kojom ima i kćerku, a ona je malo prije nego što se saznalo za vezu sa oženjenim saopštila da se razvodi od Ivana Miladinovića.


Pjevačicina burna romansa sa oženjenim bila je od starta pod lupom, a ona je stalno isticala da su srećni i pažljivi jedan prema drugome, te da imaju planove.

– Planiramo svadbu i djecu, to sigurno nećemo kriti, već smo smislili ime za djevojčicu – izjavila je Čekićeva poslije nekoliko mjeseci zabavljanja sa Markom. Međutim, između zajedničkih životnih planova, pa do raskida, očigledno je bila tanka linija.

.

.

.

.

.

Izvor: 24sedam.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.