x

Sada se kaje zbog toga: Emina Jahović dobija sve više kritika na račun usana, te je i sama shvatila da je vrijeme za ljekara! (FOTO)

Emina Jahović je prije 10 godina u usne ugradila silikone, a sada joj njihov oblik i forma predstavljaju veliki problem.

Naime, pjevačica je ubrizgala nekvalitetan materijal, koji je loš za organizam i usne joj se sada raspadaju.

"Kasnije su se pojavili razni prirodni materijali poput hijalurona i nekih drugih filera, ali tada, kada je ona radila tu estetsku intervenciju, koristilo se pretežno silikonsko ulje", kaže izvor blizak pjevačici, koji je želio da ostane anoniman.


Ona se sada kaje, pošto su joj usne tokom godina promijenile oblik i mimiku cijelog lica. To naročito primijeti, kako nam je objasnio, kada se fotografiše ili gleda sebe na TV ekranu.

"Nedavno je snimala neki stori za Instagram i nakon što ga je objavila, dobila je milion poruka u inboks sa konkretnim pitanjem: "Šta ti se desilo sa usnama?" ili komentare poput :"Ti se raspadaš!", "Idi na remont hitno" i slične. To ju je načisto slomilo, pa je stori obrisala ubrzo, a počela je i da traži savjet ljekara da bi ispravila ono što je ranijih godina učinjeno", rekao je izvor.



.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.