x

Sahranjen Dalibor Andonov Gru: Repera ispratili uz "Tiho noći, moje zlato spava"! Jecaji odzvanjali grobljem!

Reper Dalibor Andonov Gru sahranjen je danas na Orlovači, 12. septembra, malo poslije tri sata poslije podneva. Udovicu Danicu držali su da ne padne čim je krenula povorka, kao i majku Vericu. Polivali su je, a ocu govorili da samo diše.

Potresne scene slomile su i najhrabrije. Dok je trajala povorka, čula se pjesma "Ja bez tebe ne mogu da živim", a tokom sahrane trubači su svirali "Tiho noći, moje zlato spava".

"Mi nismo sposobni da govorimo o smrti, možemo samo da vjerujemo da je rođenje samo važna stvar. Ćutimo. Neka se čuje samo tišina. Ne prekidajmo je, pustimo da pobijedi tama. Nažalost, Bog uzima najljepše cvijeće. To je tuga za nas. Ali Bog ima svoj plan... Dragi moj Dalibore, šta da ti kažem... moj prijatelju, putuj, tamo te čekaju moji prijatelji... Duško i Nebojša. Vi ćete biti hip-hop trio bez konkurencije, a tu sam i ja..."


"Doći će dan kada ću morati da odem i ja. A do tada čuvaćemo sjećanje na tebe, tvoju muziku. Vidimo se kad budem došao gore. Imaćemo lozinku... Znaćete da sam to ja. Počivaj u miru", rekao je Nigor pa zaplakao pred svima.

Jedva je i govorio od suza.  

Prijatelji i porodica okupili su se malo prije 14 sati da tragično stradalom reperu upute posljednji pozdrav. U kapeli bila je kuknjava, rodbina je plakala i jecala bez prestanka. Njegova smrt sve ih je zavila u crno. Članovi porodice u suzama primali su saučešće.


Reperovi roditelji su u potpunosti slomljeni od tuge. Od poznatih, došli su Knez, Marko 187, Marko Đurovski, Igor Lazić, Edin Škorić, Dušica Jakovljević, Dragana Mićalović, Nigor, Ajs Nigrutin, mnogi drugi. Goca Tržan i Ivana Peters držale su se čvrsto zajedno i plakale tik pred opelo. Mićalovićeva je vidno potresena zagrlila Edina. Svi prijatelji bez ijedne riječi nosili su cvijeće i gledali se s tugom u očima.

Ekipa Partizana poslala mu je vijenac i dirljivim riječima uputila mu posljednje zbogom. I bajkeri su došli da upute posljednje zbogom velikom drugu i tražili su odobrenje od direktora groblja da ga isprate do vječne kuće motorima.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor/Foto:Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.