x

tuga u prnjavoru

Sahranjen Goran Karanović: Dao si život za svoje šapice, to ti svemogući Bog ne može uzeti za zlo!

Mnogobrojni mještani Pribora, Šibovske, Šereg Ilove i drugih sela oko Prnjavora ispratili su na vječni počinak mladog zaštitnika životinja Gorana Karanovića. Goran se u četvrtak uvečer objesio na imanju svoje porodice u selu Štivor, piše Srpska info.

Na njegovoj sahrani, koja je upravo završena, nije bilo vjerskog obreda, ali je Goran ispraćen potresnim govorima onih koji ga vole.

– Dao si život za svoje šapice, to ti svemogući Bog ne može uzeti za zlo. Otišao si, a nisi ispunio svoje mladalačke želje. Mislio si da su svi ljudi hodajući anđeli kao ti, ali eto nisu – rekla je iznad Goranov groba njegova komšinica Snježana Emanuela Dalšašo Linke.


Foto: Srpskainfo

– Gledao si na život kako ne gleda ovaj jadni narod, da jaki pomognu nemoćne, ali nisu te razumjeli, nisi opstao u ovom nakaradnom svijetu. Tvoj Reks, tvoje cuke danas ne laju, nego plaču arlauču. Gorane otišao si u pravedniji svijet, a ja ću se potruditi da tvoja misija ne bude zaboravljena.


- Ti počivaju u miru, a mi grešni ćemo odgovarati pred Bogom i pred ljudima za sve što smo učinili i što nismo učinili – rekao je komšija Mile Matijević.

Uplakana majka je stalno ponavljala: „Bio si pošten, zato su te i ub.li“.


Rekla je i da su njenom sinu molitve služene po manastirima u Srbiji i da njen Goran nije otišao nespokojan s ovog svijeta iako sveštenici nisu služili zaupokojenu liturgiju, jer se to, po hrišćanskoj dogmi ne radi kada čovjek izvrši samoub.stvo.

.

.

.

.

Izvor: Srpskainfo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.