x

Sahranjen Jovan Vojnović (32): Pukao kad je vidio sliku bivše žene sa drugim muškarcem! Zar moja Ana i Milana da drugog zovu tata?

Jovan Vojnović (32) iz Beške kod Inđije, koji se objesio, a prethodno je na svom Fejsbuk nalogu najavio da će to učiniti, sahranjen je na mjesnom groblju u Beški. Tužna kolona po kiši koja nije prestajala da pada ispratila je Jovana na posljednji put. Majci Ljiljani, kada su spustili kovčeg u raku, pozlilo je, pa ju je odvezla Hitna pomoć.

- Tuga do neba. Ne znam šta bih rekao. Bio mi je više od rođenog brata. Non-stop smo bili zajedno, pogotovo otkad ga je Jelena ostavila i odvela djecu. Nije mogao da se pomiri s tim da živi bez svoje djece, dvije kćerkice, starije od četiri i mlađe od dvije godine. Još više ga je boljelo što nije mogao ni da ih viđa, da im ispunjava želje... A volio je i dalje Jelenu - kaže Sava Trkulja, jedan od najboljih Jovanovih drugara.


Beška je juče bila zavijena u crno. Niko ne može da povjeruje da je tako dobar i vrijedan mladić oduzeo sebi život i svi podsjećaju da ni njegov život nije bio ružičast. Kada je imao osam godina, roditelji su mu se razveli, a on je ostao da živi sa ocem, koji je prije nekoliko godina preminuo. Majka Ljiljana je živjela u istom mjestu i stalno su se viđali. Cijeli svoj život Jovan se borio, radio, stvarao. Sredio je kuću i supruzi lokal da bi mogli da uživaju, kako je uvijek govorio, "dok ih smrt ne razdvoji".


- Nakon rođenja druge kćerkice, kod njih je bila ženina rođaka, koja im je napravila svađu. Tada se supruga spakovala, pokupila djecu, sjela u njegova kola i otišla. Molio je, kumio da se vrate, jer ne želi da njegova djeca rastu bez oba roditelja, kao što je on morao. Ona ga je ucjenjivala da prepiše na nju sve što ima, kuću, zemlju, imanje. Sve je on to htio da uradi i rekao joj da se samo vrati - priča dobro upućen zajednički prijatelj.

Ona je došla, kako dalje priča njihov prijatelj, ali ne na pomirenje, već je zahtijevala da joj on svu imovinu prepiše.


- Tu su se raspravljali, on je uzeo sjekiru i razlupao svoj auto koji je ona prisvojila, kao i njen lokal, koji je u njegovoj kući. Tada ga je prijavila policiji, pa je on dobio zabranu kontakta s njom. Tada nastaju njegove muke. Ne dozvoljava mu da viđa djecu, ako joj pošalje poruku, odmah ga prijavi policiji. Patio je mnogo. Otišao je u Njemačku da radi - priča njihov prijatelj.

Prijatelj Sava Trkulja je s njim bio kad mu je, očigledno, kap prelila čašu.

- Dan prije nego što je to sebi uradio, bili smo zajedno. Neko mu je poslao fotografiju Jelene s novim momkom. Mnogo ga je zaboljelo, stalno je ponavljao: "Zar moja Ana i Milana da drugog zovu tata, a ne mene". Smirivao sam ga, bio je kod mene. I onda je otišao - kaže drug Sava.


Policija ga zamalo spasla

- Kobnog dana Jovan je na Fejs stavio fotografiju bivše supruge s novim momkom i nagovijestio da će se ubiti. Poslao joj je valjda SMS poruku. Ona ga je prijavila policiji, koja je stigla dok je on namiještao kanap sebi oko vrata. Policajci su to vidjeli, uletjeli su što su prije mogli, a on je odgurnuo merdevine i počeo da krklja. Nažalost, iako su ga brzo skinuli, spasa mu nije bilo - kaže Jovanov prijatelj.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.