x

Sahranjen mladoženja koji je poginuo prve bračne noći: Dok su iznosili kovčeg iz kapele dogodilo se čudo!

Tuga, bol i jecaji prolamali su se jučer poslijepodne ispred trebinjske gradske kapele odakle je na posljednji počinak ispraćen Marko Anđelić (32), koji je samo nekoliko sati poslije vjenčanja poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći, dok je razvozio goste sa svadbe.

Markovi roditelji, brat, sestra i supruga Marija, kao i veliki broj rodbine i prijatelja iz Hercegovine i Srbije, kao i kolege iz Ministarstva finansija Srbije, gdje je bio zaposlen, ispratili su nastradalog mladića na vječni počinak u selo Gornje Vrbno kod Trebinja, odakle je Markova porodica.

"Ne mogu da vjerujem da ispraćam kolegu. Prošle nedelje smo se radovali zajedničkom životu Marka i Marije, a sad ga sahranjujemo. Ovo je nevjerovatno, šta život i sudbina urade čovjeku. Radovao se zajedničkom životu sa Marijom, svadbi u rodnom kraju. Svi smo u šoku", rekao je Markov kolega iz Beograda.


Iako je u Trebinju padala kiša, u trenutku kada je kovčeg sa Markovim tijelom iznesen iz gradske kapele pojavilo se sunce, koga su ubrzo ponovo zaklonili crni oblaci. Marko Anđelić poginuo je u noći između subote i nedjelje u naselju Mokri dolovi, dok je razvozio prijatelje sa svadbe.

Nesrećni mladić je automobilom „alfa romeo“ izletio s puta i udario u stijenu, a u udesu su dvije osobe teže, a dvije lakše povrijeđene. Svadba koja je tragično okončana, u subotu je organizovana u motelu na izlazu iz grada prema Dubrovniku, a mladoženja je pošao da odveze prijatelje u drugi motel, u blizini mjesta nesreće, gdje su bili smješteni.


Njegova tek vjenčana supruga Marija Jovanović, vajarka iz Beograda, krenula je u drugom automobilu, jer u Markovo auto i prema nezvaničnim saznanjima, naišla na tragediju.

"Ne možemo da vjerujemo šta se desilo našem Marku. Za nekoliko sati od vjenčanja do smrti, kakva je to zla sudbina", rekla je za jedna od zvanica na svadbi. Marko i Marija su duže u vezi, a Marija je i ranije dolazila u Trebinje, a januaru su u ovom gradu zajedno bili na Markovoj slavi.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.