x

Sahranjena Dragana Tripić: Estrada ispratila novinarku na vječni počinak!

Novinarka Dragana Tripić sahranjena je danas na beogradskom groblju Lešće. Porodica, prijatelji, kolege, ali i mnoge javne ličnosti došle su da isprate novinarku na vječni počinak.

Povorka je krenula ka grobnom mjestu, a na čelu se nalazila Draganina kćerka.

Dok Draganina kćerka jedinica prima saučešće u kapeli, njen suprug, inače Norvežanin i njena kćerka su ispred.

Pjevač Zdravko Čolić bio je spriječen da prisustvuje sahrani, ali je poslao vijenac od bijelog cvijeća za svoju prijateljicu.

Među onima koji su došli na sahranu našli su se Adam Đogani, Goran Čomor, Zlata Petrović, Ćemo, Vanesa Šokčić, Dragana Katić i mnogi drugi. Inače, Adamu Đoganiju je ovo prvo pojavljivanje u javnosti nakon saobraćajne nezgode koju je doživio nedavno.


Podsjetimo, novinarka Dragana Tripić (58) je u četvrtak, 24. oktobra, pronađena mrtva u svom stanu. Njeno beživotno tijelo zatekla je njena kćerka.

Prema pisanjima medija, Dragana se usljed depresije objesila u svom stanu na Mirijevu, a danas je sahranjena na beogradskom groblju Lešće.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu:

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratite mejlom na [email protected]

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.