x

Sala se nije udavio: Obdukcija nesretnog fudbalera koji je stradao prilikom pada aviona pokazala iznenađujuće rezultate!

Emilijano Sala, nesretni argentinski fudbaler, umro je od povreda glave i tijela prilikom pada aviona, objavili su engleski mediji rezultate obdukcije. Sala se nije udavio, kao što je bilo u prvi mah zaključeno, pošto je avion lociran na dnu La Manša poslije 17 dana potrage. 

Sala je identifikovan na osnovu otiska prsta.

Zbog jačine pada, nesrećnom Argentincu nije bilo spasa jer je zaradio povrede koje su ga koštale života.

Potraga za pilotom Dejvom Ibotsonom još traje, kao i akcija vađenja aviona iz vode.


Sala je 21. januara poletio iz Nanta za Kardif, ali je privatni avion Pajper nestao sa radara nekoliko sati kasnije. Prvobitna potraga za fudbalerom i pilotom, poslije tri dana je obustavljena jer spasioci nisu našli nikakve tragove.

Ta vijest je ujedinila mnoge fudbalere koji su porodici poslali novčane priloge kako bi iznajmili privatne detektive za nastavak potrage. Među njima su Leo Mesi, Ngolo Kante, Kilijan Mbape...


Privatna potraga je ubrzo dala rezultate, ali nažalost ne sa sretnim krajem. Avion je lociran na 63 metra dubine blizu ostrva Gernsi u Engleskom kanalu. Pomoću sonara i podvodnih kanala je uočeno jedno tijelo u avionu, a nakon obdukcije je bilo jasno da se radi o Emilijanu Sali.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.