x

Salah: Hvala što ste to potvrdili!

Nogometaši Liverpoola nanijeli su Napoliju prvi poraz u sezoni u svim natjecanjima.

Engleski sastav je i prije posljednjeg susreta sa Talijanima osigurao plasman u nokaut fazu Lige prvaka, ali je imao priliku da eventualno pobjedom pred svojim navijačima od četiri ili više golova razlike osvoji prvo mjesto u grupi.

Međutim, gosti iz Italije koji su u prvoj utakmici na stadionu „Diego Armando Maradona“ potpuno nadigrao Liverpool sa 4:1, i na Anfieldu su namučili ekipu Jurgena Klopa. Čak su i poveli početkom drugog poluvremena, ali je VAR poništio gol zbog minimalnog zaleđa.

Na kraju je Liverpool ipak stigao do pobjede (2:0), koja mu nije donijela prvo mjesto u grupi, ali će mu po riječima aktera pomoći na polju samopouzdanja. Kasne golove postigli su Mohamed Salah u 85. i Darvin Nunez u osmoj minuti sudačke nadoknade.


„Pobijediti jednu od najboljih momčadi na svijetu je sjajan osjećaj. Moramo nastaviti tako, to je dobar rezultat koji će nam dati više samopouzdanja za nastavak natjecanja u Ligi prvaka i u Premier ligi“, kazao je Mo Salah.

Njegovom vodećem pogotku prethodila je VAR provjera.

„Iskreno, nisam znao da je to moj gol jer je lopta bila unutra. Hvala što ste to potvrdili!“, rekao je Egipćanin.


Salah je proglašen za igrača utakmice.

„Nije bitno tko je dao gol, može bilo tko iz ekipe, važno je da smo kao ekipa pobijedili. Ovo večeras je zaista bila važna pobjeda. Ne ide nam sjajno u Premier ligi, ali ovo će nas pogurati i nadamo se da ćemo nastaviti sa pobjedama. Zaista smo odigrali dobru utakmicu.“

Liverpool u narednom kolu Premier lige gostuje Tottenhamu.


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.