x

Tako smatra legenda Arsenala

"Salah ne djeluje sretno u Liverpoolu, mogao bi u januaru u Real Madrid"

Teško je bilo i očekivati da Mohamed Salah može ponoviti senzacionalnu prošlu sezonu. Egipćanin je sezonu 2018/2019 otvorio u nešto slabijem ritmu, ali polako i on hvata zalet.

I prošle sezone se špekulisalo da mu je "suđen" transfer u Real Madrida, a legenda Arsenala Pul Merson ističe da je to veoma realan scenarij s obzirom da, prema njegovom mišljenju, Egipćanin više nije sretan u Liverpoolu.


"Samo je pitanje kada će Real pokucati na vrata. Zašto ne bi to uradili? Potrebno im je nešto veliko i htjet će ga već u januaru. Sada se muče... Ukoliko bude želio preći u Real, Liverpool će tu biti bespomoćan", napisao je, između ostalih, u svojoj kolumni za Daily Star Merson i dodao:


"Ne mogu se sjetiti igrača koji je odbio Real Madrid ili Barcelonu. To je jednostavno poseban nivo. Salah trenutno ne izgleda sretno u Liverpoolu, već smo vidjeli slične stvari... Ako oduzmete njegove golove Liverpool više nije kandidat za titulu. Navijači Liverpoola su već gledali velike igrače kako odlaze. Biće bijesni ako to i Salah uradi".


(Sport Sport)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top