x

nisu uspjeli očuvati brak

Sale Tropiko i Jovana godinama odlazili na psihoterapije: Ovo je razlog zbog kog su tražili pomoć, nisu ni pomišljali na razvod!

Pjevač Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko i Jovana Pajić donijeli su odluku da poslije 10 godina stave tačku na brak iz kojeg imaju dvije kćerke.

Naime, o razlogu njihovog razvoda mnogo se spekulisalo, a poznato je da su pred sam kraj odlazili i kod psihoterapeuta u želji da pokušaju da spasu brak. Međutim, ipak nisu uspjeli.

Jovana je i ranije za medije govorila da redovno odlaze na terapije kako bi odnos podigli na viši nivo, te je jednom istakla da im je to neophodno.


- Sale me u svemu podržava, nije ljubomoran, te dječje bolesti smo davno preležali. Ja njega nikada ne provjeravam, niti on mene, jednostavno imamo zdrav odnos. Psihoterapije su svima neophodne, pa i meni i Saletu - ispričala je ona 2018. godine.


Ona je tada otkrila i zbog čega su tražili pomoć stručnog lica.

- Mi nemamo nijedan konkretan problem, ja sam išla iz znatiželje jer sam mislila da sve držim pod kontrolom, a došla sam do nekih stvari koje su bile zatvorene u nekoj crnoj kutiji i zaista sam kao ličnost porasla zahvaljujući tim terapijama. Sale i ja uz pomoć stručne osobe lakše rješavamo problem napornog tempa života, nepostizanje nekih stvari, odnos sa prijateljima, porodicom. To vam je stvar mentalne higijene – objasnila je tada Jovana, koja je očigledno i ranije imala krize u braku sa Saletom.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.