x

IZNIO PRIVATNOST

Sale Tropiko konačno otkrio u kakvim je odnosima sa bivšom ženom: Pjevač priznao da li je u kontaktu sa Jovanom poslije razvoda!

Pred sam kraj prethodne godine, kao bomba odjeknula je vijest o razvodu estradnog para Saleta Tropika i Jovane Pajić, koji su ubrzo te navode i potvrdili.

Iako su u zvaničnim saopštenjima za medije poručili da ne žele da se oglašavaju po tom pitanju, pjevač je sada prvi put otkrio pravu istinu o njihovom odnosu nakon rastanka.

- Rekao sam sve što sam imao, a mi smo u stvarno super odnosima i to je to. Jednostavno mi smo dvoje ljudi koji su se razišli- rekao je pjevač.


Iako su stavili tačku na svoju ljubav, bivši supružnici su i dalje u kontaktu po pitanju njihove dvije kćerke. Kako i sam kaže, nikada neće dozvoliti da njegov i Jovanin odnos negativno utiče na tatine mezimice, kao i na praznike koje su i ovoga puta proveli zajedno u njihovom domu.


- Imale su mnogo želja, sve su im ispunjene. Bio je i deda Mraz, ma imali smo super parti, dobro smo se podružili i đuskali, tako da nastavljamo dalje. One i dalje uživaju u lutkicama, a to me posebno raduje- ispričao je Sale u "Premijeri".

.

..

.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.