x

šok paparaco

Sale Tropiko nakon razvoda sa Jovanom Pajić uhvaćen kako kopa po kontejneru! (Foto)

Nakon što je u javnosti odjeknula vijest da se Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, razvodi od svoje supruge i pjevačice Jovane Pajić, mediji su krenuli da nagađaju šta je pravi razlog njihovog raskida. 

Ipak, kako oboje nisu htjeli da detaljno komentarišu svoj odnos, ekipa emisije "Paparaco Lov" odlučila je isprati Saletov korak i sazna nešto o njegovom "novom" životu.

Naime, Sale je izašao iz zajedničkog stana, za koji se pričalo da se Pajićeva odselila još prije mjesec dana sa kćerkicama Helenom i Đinom.


Ipak, frontmen grupe "Tropiko bend" usnimljen je kako odvozi stariju nasljednicu u školu, a zatim i mlađu u vrtić.

Dan kasnije, paparaco ekipa usnimila je Saleta kako, ni manje, ni više - rovari po kontejneru. Pjevač je izgleda nešto greškom bacio, pa je to probao da pronađe, ali bezuspješno.


Nešto malo kasnije, Cvetković se uputio u jednu prijestoničku stomatološku ordinaciju, u kojoj se kratko zadržao, a zatim posjetio i jedan kafić.

Nakon toga, pjevač se vratio svom automobilu i pokupio stariju kćerku iz škole, pa možemo zaključiti da se, osim zajedničkog života sa suprugom Jovanom, pjevačev život nije mnogo promijenio.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.