x

Samir se svađao sa suprugom na medenom mjesecu pa skočio sa 6. sprata?

Vijest da je Samir Tuzinac (35), zvani Bato, iz Novog Pazara pao sa šestog sprata na medenom mjesecu u Turskoj uznemirila je čitav Sandžak, ali i region.

Turski mediji tek u naznakama prenose šta bi mogao da bude razlog za ovu sudbinu mladoženje.

Jedan turski fotograf uhvatio je trenutak u kojem svekrva grli nesretnu mladu Alminu, koja je ostala bez svog supruga na medenom mjesecu. Blijeda, zatvorenih očiju, ožalošćena žena pala je u zagrljaj svekrvi koja je tješi.

Fotografija je nastala ispred mrtvačnice Zavoda za sudsku medicinu.


Činjenica koja je potvrđena jeste da je muž pao sa terase hotela sa pet zvjezdica, gdje je par proslavljao medeni mjesec. On je poginuo nakon pada sa šestog sprata, piše Espreso.

Dok neki mediji navode da je Samir izgubio ravnotežu i pao sa terase, drugi spominju navodnu svađu koja je izbila u sobi neposredno pred kobni skok.

Kako piše Varishaber.com, supružnici su se najprije posvađali u svojoj sobi, iz za sada nepoznatog razloga.


Samir nije mogao da se smiri dok je tenzija ubrzano rasla i skočio je s balkona. Njegovo tijelo ležalo je u lokvi krvi.

Čitav Pazar na društvenim mrežama oprašta se od Samira, za kojeg kažu da je bio vjeran prijatelj, veliki vjernik i dobar komšija.

"Noćas je naša ulica tiha. Nema smijeha i žagora. Ni dječji glas se ne čuje. Svi smo tužni i neutješni. Samko ljepoto. Dobroto. Prošle nedjelje smo ti svatove kitili, a noćas svi tugujemo", napisala je njegova komšinica.

.

.

.

.

.

.

.

.


.(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.