x

Samo je pobjeda dolazila u obzir: Hrabra Dea Đurđević otkrila o čemu je razmišljala tokom oporavka u bolnici!

Hrabra voditeljka jutarnjeg programa RTV Pink "Novo jutro", Dea Đurđević, uspješno se oporavlja od saobraćajne nezgode koju je doživjela prije dva mjeseca kada je na nju naletio autobus.

Dea je ove nedjelje, nakon svega što ju je zadesilo, imala i svoje prvo TV gostovanje u centralnoj informativnoj emisiji "Nacionalni dnevnik".

Koliko je hrabra govori i činjenica da nije klonula duhom nakon svega, već je uspjela da zadrži svoju pozitivnu energiju po kojoj je prepoznatljiva i tako poslala sjajnu poruku i primjer svima kako se treba ponašati u teškim životnim momentima.


- Mogućnost da umrem nije bila opcija. To nije smjelo ni da se pomene. Razmišljala sam pozitivno, kao i ljudi oko mene. Samo je pobjeda dolazila u obzir. Samo jedno sam razmišljala - da moram da pobijedim - rekla je hrabra voditeljka TV Pink Dea Đurđević i time otkrila o čemu je razmišljala tokom bolničkih dana.


Dea se polakao vraća svakodnevnim životnim aktivnostima, a nedavno je uslikana kako sa velikim osmijehom na licu šeta parkom, ali i kako sa svojom majkom Nensi Dodevski i vjerenikom Mladenom Mijatovićem večera u jednom prijestoničkom restoranu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.