x

Samo jedna žena im dolazi u kuću: Dadilja dala otkaz kod Tanje Savić pa oplela! Otkrila sve tajne iz njenog doma!

Budući da je tokom cijele svoje dugogodišnje karijere imala hit singlove i važila za jednu od najtalentovanijih pjevačica, Tanji Savić, prema sopstvenom priznanju, finansijska situacija nikada nije problematična, a brak sa uspješnim biznismenom je svakako sve pomogao da vlasnica hita "Za ljubav nisi" nema novčanih briga.

Upravo zbog toga i čudi ispovijest koju je za Scandal dala nekadašnja dadilja njenih sinova Đorđa i Maksima.

"Lijepo sam je zamolila da mi poveća platu. Ona je meni sve redovno davala, ali mislim da zaslužujem malo više jer sam išla prevozom do nje, a sve je poskupjelo, i ja školujem djecu, a vremena su teška, međutim, Tanja nije htjela da mi izađe u susret."


"Ne mogu inače ništa ružno da kažem za nju. Mnogo je fina i dobra, ali se povukla. Drži se muža i djece, lepo se slažu, žive svoj život i izbjegavaju ljude jer su se mnogo puta opekli. Samo joj sestra dolazi u posjete", nastavila je priču za spomenuti nedjeljnik dadilja, pa dodala:

"Razumijem ja nju, mnogo plaća te engleske škole za djecu, ali opet znam da bi mogla da mi da povišicu. Ja sam zato i otišla od nje, našla sam plaćeniji posao, ali nemojte pogrešno da me shvatite, ne kritikujem je, samo sam joj dala otkaz jer sam našla drugi posao."

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Scandal)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.