x

je li moguće?

Samohrana majka odvaja od usta da bi Luni i Marku kupila poklone: Ide na pijacu, skloni po 200 dinara sa strane pa skupi i po 60€!

Samohrana majka iz M.R. iz unutrašnjosti svakog dana odvaja od usta da bi Luni Đogani i Marku Miljkoviću poslala bar 50 eura mjesečno.

Naime, ona je Lunin i Markov vatreni fan, kako sama navodi odvaja da bi Marku i Luni slala novac i još zamjera drugim obožavaocima što im je žao da izdvoje za svoje idole.


- Ja mogu uvijek da skupim novac! Sklonim od pijace danas 200 dinara, sutra 200 dinara i skupim 50-60 eura. Ali uvijek mogu da dam i moje se vidi i moje se zna. To što ne vide pojedini, to je njihovo - priča ona i dodaje da ima onih koji ne daju i prave se ludi, a mogu da skupe.


- A ja kad pitam da kupimo Luni poklon, niko nije htio sa mnom da kupi, ima onih koji su dali, ima koji ne daju. Koji se prave ludi. Velika podrška, a nikad se niko nije sjetio da uplati 10, 20 eura Luni za poklon. Luni i Marku nikada ne kupujem samo jednom. Ja ću s mojim parama da radim šta hoću i kupim kome hoću. Znaju da pričaju neke gluposti. Šalju im med, ajvar. Imaju oni i meda i ajvara, i hrane, i tompusa i pića koliko hoćeš. Budi čovjek, pa im kupi nešto više - rekla je ona.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir.rs/S.Telegraf

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.