x

Šampanjac među cipelama, s.ksi donji veš, a Dejana planira da "iseli": Zavirite u Dalilin ormar!

Bivša učesnica Zadruge Dalila Dragojević otvorila je vrata svog ormara, odnosno sobe koju su ona i njen suprug Dejan Dragojević pretvorili u mjesto za garderobu.

Iako je cela soba za oramar ostvarenje njenog sna Dalila ipak smatra da joj je prostor mali i planira da "iseli" Dejana kako bi dobila još prostora.

- Ovo još uvijek nije dovoljan prostor. Kao što vidiš i dalje je prenatrpano, ali to je nešto o čemu sam maštala. Razmišljam da preuzmem i Dekijev dio. Da njemu dam tamo neki oramar, neku fioku da preuzmem i njegov dio da bi mi ovo bilo dovoljno - kaže Dalila, a piše Telegraf.rs.


Foto: Telegraf.rs

Ono što smo mogli primijetiti jeste da je Dejanov dio ormara složen pod konac, a Dalila nam je otkrila da li je sve to Dejanovih ruku djelo.

- Da li stvarno misliš da on sam sređuje. Otkako smo izašli iz Zadruge, šleper mali stvari je tamo za pranje postavljeno. Njegovih stvari jako malo ovdje ima, jer sam odlučila da sve to operem nakon rijalitija od negativne energije - kaže Dalila.


Foto: Telegraf.rs

Dalila više voli pamučne bokserice, ali ne krije da zbog muža ponekad obuče i s.ksi veš.

- Više sam vezana za bokserice. Nego za sad nešto kao... Ima i taj dio kad ja kao nosim, ali... Nosila sam i s.ksi veš, to moram da ti otkrijem. Deki to voli - rekla nam je Dalila.

Mnogo detalja u garderoberu nas je iznenadilo, a jedan od njih je i taj što skupocjene šampanjce drži upravo tu.

.

.

.

.

.

.

(Izvor/Foto: Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.