x

Kućica za ljubimca ili polica za novine od kutije za televizor

Samsung predstavlja novo ekološko pakovanje za svoje televizore

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. najavila je uvođenje novog eco-friendly pakovanja za svoju liniju TV uređaja, kako bi doprinijela očuvanju životne sredine.

Novo pakovanje od talasastog ekološkog kartona, u kome će se naći modeli The Serif, The Frame i The Sero, korisnicima će olakšati reciklažu, ali će im pružiti i mogućnost da ga ponovo upotrijebe, i to u kreativne svrhe. Na obje strane kutije primjenjen je tačkasti dizajn, kako bi korisnicima bilo lakše da je isjeku i prilagode svojim potrebama. U pakovanju se nalazi i QR kod, putem koga se može pristupiti uputstvu za pripremu željenog oblika, poput kućice za ljubimca, držača za novine ili police na kojoj će se odlagati daljinski upravljač ili modem. 

„Potrošači će se uvijek radije povezati sa proizvodom Brenda sa kojim dijele zajedničke vrijednosti. Ovim pakovanjem ćemo svojim korisnicima koji vode računa o životnoj sredini pružit i potpuno novo iskustvo“, rekao je Kangwook Chun, izvršni potpredsjednik i rukovodilac tima za strategiju proizvoda poslovnog odjeljenja za vizuelne displeje u kompaniji Samsung Electronics. 

U okviru predstavljanja novog pakovanja, Samsung i britanski lifestyle magazin Dezeen 6. aprila su pokrenuli globalno takmičenje u dizajnu. Dvije kompanije će kreatora najunikatnijeg i najpraktičnijeg rješenja,napravljenog od kutije za televizore nagraditi sa 20.000 USD, nakon čega će, kroz uputstvo, korisnicima Samsung televizora omogućiti da ovaj dizajn primjene i u svom domu.Prijave su otvorene do 29. maja za sve zainteresovane starije od 18 godina. Za više informacija o takmičenju, posjetite sajt magazine Dezeen na 

https://www.dezeen.com/samsung-out-of-the-box-competition-brief/  ili Samsung TV Instagram profil.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.