x

Sanela i Mihajlo Šaulić sletjeli u Njemačku: Još uvijek im ne daju da vide tijelo pokojnog Šabana, evo zbog čega! (FOTO)

Samo nekoliko sati nakon vijesti o pogibiji Šabana Šaulića, njegovi nasljednici Sanela i Mihajlo Šaulić napustili su porodični dom na Dedinju, koji je bio premali da primi sve one koji su došli da im izjave saučešće i pruže riječi utjehe, i uputili se ka beogradskom aerodromu Nikola Tesla tokom današnjeg popodneva.

Sanela i Mihajlo su se prvim letom uputili u Njemačku, gdje je danas, u ranim jutarnjim časovima, njihov otac nastradao u tragičnoj saobraćajnoj nesreći koju je izazvao vozač automobila koji je naletio na onaj u kojem je bio pjevač. Prema informacijama iz njemačkih medija, čovjek koji je izazvao nesreću svojim vozilom je upravljao u alkoholisanom stanju, uprkos tome što dozvolu za upravljanje nije imao.


Kako su novinari portala Pink.rs upravo saznali od članice familije Šaulić, koja je nakratko izašla ispred njihovog doma na Dedinju, Sanela i Mihajlo su sletjeli u Njemačku. Međutim, kako je ispričala, dozvolu da vide tijelo tragično nastradalog pjevača Sanela i Mihajlo još uvijek nisu dobili.


Prema informacijama koje smo dobili od njihove rođake, Saneli i Mihajlo je rečeno da još uvijek ne mogu da vide pokojnog oca, budući da još uvijek nije u potpunosti završen uviđaj, već da će morati da sačekaju do sutra. Takođe, kako nam je rečeno, sahrana, koja je planirana na Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, ne očekuje se prije petka, subote.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.