x

šok detalji

Sanja i Ksenija nisu htjele da rade za 300 eura, a Ivanu smatrale igračicom: Ovo je istina o raspadu Uraganki!

O raspadu grupe Hurricane govorilo se već duže vrijeme, a sada je ta vijest potvrđena i zvaničnim saopštenjem, iako su članice ove grupe više puta demantovale te informacije, tvrdeći kako odlično funkcionišu i da nema ni govora o tome da će se ovaj ženski trio raspasti.

Kako Kurir saznaje, raskol u grupi počeo je kada njihov producent Zoran Milinković više nije htio da ulaže svoj novac u grupu. Djevojke su pjevale najčešće za 300 eura po nastupu, jer im je toliko ostajalo kada su im se odbijali svi troškovi.


Sanja i Ksenija su u početku pristale na ovaj način rada, ali kada je menadžer prestao sa finansiranjem, njih dvije su se pobunile zbog Ivane. Njima je najviše zasmetalo to što je Ivana prilikom koncerata tražila od Sanje i Ksenije da pjevaju s njom, jer je slabiji vokal, kao i zbog toga jer joj glasovne mogućnosti nisu dozvolile da iznese sama svoje dionice u pjesmama. Vučićeva i Kneževićka su smatrale da nije u redu da i one pjevaju za 300 evra, koliko je dobijala i Ivana, koja je najviše igrala i pravila šou, već da zaslužuju više. Tu je nastao sukob između djevojaka, koji je kulminirao raspadom "uraganki".


Naš izvor takođe navodi i da Sanja i Ksenija od početka saradnje nisu mogle da smisle Ivanu, za koju su smatrale da je favorizovana u odnosu na njih dvije, a to se vidjelo upravo i po tome što nisu htjele da joj pomažu tokom koncerata.


Osim ovog, da je u posljednje vrijeme vladala užasna atmosfera među njima, svjedoči i činjenica da je ovaj trio nedavno u samo jednom mjesecu imao tri nastupa zbog čega se Sanja žalila da je zaradila svega 900 eura, što je jako malo, s obzirom na to da je ugovorom bila u obavezi da gostuje u raznim emisijama i da se pojavljuje na raznim mjestima, što njoj nije bilo pravo. Osim toga, ona već duže vrijeme smatra da bi kao solo pjevačica zarađivala mnogo više novca. Isti je slučaj i s Ksenijom.

Podsjetimo, Kurir je još u decembru pisao da je bend pred raspadom, kao i da se tada Ksenija Knežević žalila prijateljima kako želi da napusti grupu i to zbog finansija. Njihov PR tim je to tada demantovao.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.