x

Sanja i Matora žele dijete: Ići će na vantjelesnu oplodnju!

Najstabilniju vezu u protekle dvije sezone rijalitija "Zadruga", na opšte iznenađenje, imale su Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković u kojoj i dalje uživaju. Po izlasku iz rijalitija gdje su imale lijepe, ali i manje lijepe trenutke, Sanja i Matora otkrile su svoje planove, ali i mišljenje o brojnim zadrugarima, prije svega o pobjednici "Zadruge 2" Luni Đogani.

Kako je protekao razgovor sa Sanjinom majkom Brankom, kojeg ste se pribojavale?

Sanja: Kako smo se nadale, dobro smo se udale. (smijeh) Neka Jovana kaže, ona je gore prošla. Ja sam otišla da spavam, a njih dvije su ostale do jutra da razgovaraju. Doduše, često sam ustajala i prisluškivala.

Jovana: Sa Brankom sam se zbližila nakon prve sezone i ona me je lijepo prihvatila, što je svim gej parovima veoma bitno. Imala je puno pravo da mi zamjeri svađe i teške riječi jer je Sanjina majka. Rekla mi je: „Znam da tako nisi mislila, ali je bilo ružno i za gledanje i za slušanje.“


Imate li podršku gej organizacija?

Jovana: Imamo ogromnu podršku, a nakon prve „Zadruge“ nismo bile svjesne koliko smo učinile za te ljude. Sa druge strane, imamo i veliku odgovornost jer ovu priču moramo da istjeramo do kraja.

Sanja: Kada se borimo za sebe, borimo se za sve njih. Niko ne smije da nas vrijeđa i da nam prijeti samo zbog toga što se volimo, a istog smo pola.

Kako ste uspijevale da se uzdržavate od se*sa, poljubaca…?

Jovana: Bilo je užasno teško, ali bilo bi nam još gore da smo to radile i da su prikazivali naš se*s na ekranu. To mi je odvratno da gledam, čak i kada je se*s ispod pokrivača, jer se pomijera. To nikome nije prijatno da gleda, ni akterima, a ni njihovim roditeljima.

Sanja: Trudile smo se da budemo dostojanstvene i uspele smo u tome. Drago nam je zbog toga.



Da li je Luna zasluženo pobijedila?

Sanja: Već sam rekla da nikome ne bih dala prvo mjesto, jer u ovoj sezoni niko nije zaslužio da pobjedi. Ipak, po „Zadrugovizijama“ i glasanju, bilo nam je jasno da će Luna pobijediti. Uz nju su se visoko kotirale Stanija i Aleksandra.

Jovana: Meni bi bilo drago da je pobijedila Stanija ili Aleksandra, ali naravno da mi je draže što je pobijedio neko koga znam odranije, a to je Luna.

Kakvi su sad vaši planovi? Našle ste stan?

Sanja: Moja mama nam je našla stan dok smo bile u „Zadruzi“, ali sada već planiramo da kupimo svoj životni prostor.

Kada kupite stan, šta je sljedeći korak? Dijete?

Jovana: Voljela bih da Sanja rodi dijete jer ona djecu obožava i ima ogromnu želju da postane majka. Žao mi je što u našoj zemlji to još nije definisano zakonom jer obe želimo da budemo roditelji.

Sanja: Pričale smo o tome, zaista bih željela da rodim svoje dijete. Vantjelesna oplodnja je opcija koju razmatramo.


Šta biste promijenile da možete?

Sanja: Ne bih ni ušla u „Zadrugu 2“. Eto, to bih promijenila.

Jovana: Ne bih ništa mijenjala jer sve što smo zamislile, uspjele smo da izguramo. Platile smo visoku cijenu, prošle smo kroz pakao da bismo došle do raja.

Kako si podnijela napade na Sanju da se bavi pros..tucijom?

Jovana: Jezivo, jer mi se čini da su meni te optužbe teže padale nego njoj. Da mene neko optuži za takvu stvar, odmah bih tražila da me izvedu iz rijalitija da dam izjavu, a Sanja je drugačije reagovala. Iako je Sanja u mnogim stvarima dominantna, tada sam imam potrebu da je zaštitim.

Zašto nisi rekla novinarima: „Znam da to nije tačno, ali i da jeste, i dalje sam uz Sanju i volim je“? Možda ta tema više ne bi bila interesantna.

Jovana: Rekla sam to milion puta, među nama se ništa ne bi promijenilo i da se zaista bavila pros..tucijom. Sanja je žena koju volim i tu se stavlja tačka.

Sanja: Jovanu nervira to što osobe koje se bave pros..tucijom mene nazivaju pros..tutkom.

Hoćeš li tužiti Miljanu Kulić za napad?

Jovana: Naravno, to nikome ne bih oprostila. Udarila me je drškom mikrofona, a donji šiljak mi se zario u obraz. Bukvalno je jedan dio kože i mesa otpao, pocijepala mi je i desni, a na obrazu je ostala rupa.

Sanja: Čule smo da je Miljana pričala da joj je žao što Jovani nije iskopala oko. Rekla je da slobodno možemo da je tužimo, ali će ona priložiti papir iz ludnice da je duševno bolesna. Ali u tom slučaju, Marija Kulić, koja je njen staratelj, dobiće kontratužbu. Marija će dobiti još jednu tužbu za govor mržnje. U lajvu je govorila da nas dvije treba ubiti zbog toga što smo u vezi.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.