x

kraj prijateljstva

Sanja Marinković i Vesna Dedić su godinama bile vrlo bliske, ali to više nije tako: Ona odavno nije moj prijatelj!

Voditeljke Vesna Dedić i Sanja Marinković nekada su bile bliske prijateljice koje su se čak udružile i pokrenule i zajedničke poslove. Ipak, njihovom prijateljstvu je došao kraj pre više od govinu dana.

“Od decembra 2019. godine Sanja i Vesna su se udaljile. Svaka od njih je krenula na svoju stranu. Nekoliko puta su probale da spase prijateljstvo, međutim, nije im pošlo za rukom. O tome da njih dvije više nisu dobre, svjedoči i činjenica da ih mjesecima nismo vidjeli zajedno na javnim dešavanjima, kao i da ne postoji ni jedna zajednička fotografija na društvenim mrežama od početka prošle godine. Kako se šuška, do prekida prijateljstva došlo jer je Sanja određenim lošim postupcima povrijedila Vesnu”, rekao je izvor blizak voditeljkama za Blic.


Ovu informaciju potvrdila je i sama Vesna.

“Tačno je da godinu dana nismo u bliskim odnosima. S obzirom da nisam državni funkcioner, nisam željela nikad javno da o tome govorim. Međutim, pošto je poslije afere koje su izazvale neke Sanjine objave na Instagramu bio ugrožen moj profesionalni integritet prinuđena sam da i javno kažem: Sanja Marinković odavno nije moj prijatelj”, rekla je Dedićeva za spomenuti medij.


Sa druge strane, Sanja je naglasila da su se njihovi odnosi promijenili.

“Vesna i ja smo bile veoma bliske koleginice od 1996. godine, kao što se dešava da se stavovi, razmišljanja, intersovanja i odnosi u životu svakog od nas sa godinama menjaju, tako se i dinamika naših odnosa promijenila”, istakla je ona za Blic.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.