x

Sanja se našla u katalogu uhapšenog m.kroa, a njenoj majci prijete: Biljani kažu da drži jezik za zubima da bi ostala živa, zbog ovoga strahuje za kćerku!

Priča se da se Sanja Stanković bavi pros..tucijom, kao i da se nalazi u katalogu uhapšenog m.kroa Mihajla Maksimovića, a njena majka konstantno zbog toga dobija prijetnje.

Biljana Stanković živi u Švajcarskoj, a strah ju je uhvatio kada su je rođaci i priajtelji pitali šta se dešava sa njenom kćerkom. Počele su i prijetnje, a kruže i priče da je baš ona uvukla kćerku u svijet pros..tucije.


"Biljana danima nema mira jer ju je priča da se njena Sanjom bavi pros..tucijom veoma uznemirila. Svakodnevno je zovu rođaci iz Srbije da je pitaju šta je istina i šta se to dešava sa njenom kćerkom. Takođe, čovjek sa kojim godinama živi u Švajcarskoj je veoma ljut jer se "loše" vijesti uvek najbrže pročuju. Naši ljudi koji su vidjeli vijesti na internetu ih osuđuju, više im se ne javljaju na ulici i izbjegavaju ih. Zbog svega toga, Bilja je očajna, ne želi da izlazi iz kuće, postala je paranoična, a spomenula je da su joj stigle i prijeteće poruke", ispričao je izvor i dodao da se Stankovićeva plaši za kćerkin život.


"Biljana je sretna što je Sanja u rijalitiju i što ne može da vidi šta se dešava u spoljašnjem svijetu, ali kada izađe iz rijalitija, plaši se da je ne pozovu na razgovor u policiju ili čak da je pritvore. Pošto svakodnevno dobija prijeteće poruke, strahuje da će neko povrijediti Sanju. Najčešće prijetnje su da drži jezik za zubima ako želi da bude živa. Sanjina mama je veoma loše, depresivna je i stalno plače, a odlučila je i da promijeni broj telefona zbog prijetnji i stalnih poziva", završava izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.