x

isplivava na površinu

Sanja se sveti Teodori, prva je vidjela Anđela u rijalitiju: Drugarica Stankovićeve iznijela prljav veš, reagovala i mama Džehva!

Odnos Sanje Stanković i Anđela Rankovića intrigira vjerne pratioce rijalitija i mnogi se pitaju u kom smjeru će ova priča otići.

Podsjetimo, njih dvoje su uplovili u emotivnu vezu, nakon što je do domaćih medija dospjela informacija da su navodno i tokom ljeta bili bliski, ali je sve palo u vodu nakon što je Ranković priznao da i dalje voli bivšu djevojku Teodoru Džehverović.


"Sanji se on dopao još u prvoj sezoni i to mu je otvoreno pokazivala, ali ju je Teodora preduhitrila iako je znala koliko joj se on sviđa. Iako se smuvala sa Matorom, on joj je ostao tiha patnja. Poznajući Sanju, ona će navesti Anđela da iznese sav prljav veš iz veze sa Teodorom, samo da bi joj se osvetila", ispričala je Tijana, drugarica Stankovićeve, za "Star" prenose mediji.


Gordana Džehverović, Teodorina majka, nije ostala imuna na ove riječi, te je poručila:

"Čula sam da su zajedno, pa šta ja imam sa tim? On jeste bio sa Teodorom, ali oni odavno nisu zajedno, ima pravo da bude sa kim hoće. Nemaju oni šta da iznesu o Teodori što bi moglo da je ukanali, jer je ona bila i ostala čista, pogotovo ako pričamo o toj vezi."

.

.

.

.

.

.

Izvor: Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.