x

Sanja Stanković tvrdi da će sve ispričati: Idem u policiju da me ispituju o ku..anju!

Sanja Stanković javno apelovala da je produkcija odvede u policiju na saslušanje kako bi svima dokazala da se nikada nije bavila pros..tucijom. Voditelj Milan Milošević ju je u emisiji "Pretres nedjelje" upitao da li može da otkrije sve o tim spekulacijama, a ona je do kraja negirala te navode.

Sanja Stanković bila je još jedna od onih koje se našle na stubu srama zbog informacije koja je procurila u javnosti, a to je saznanje da se bavila pros..tucijom i da je m.krou Mihajlu Maksimoviću bila jedna od omiljenih djevojaka.

Naime, voditelj Milan je podgrijao temu rekavši da je Marko Miljković izjavio kako je uhapšen Sanjin m.kro i kako je ona tema broj jedan u svim novinama zbog navoda da se bavi pros..tucijom, kao i da su iznijeti dokazi da je ona pros..tutka broj jedan po potražnji.


Sanja: Ja sam ekskluziva, kažu da sam mrak! Ja broj jedan?! Šta znači broj jedan?!


Milan: Da si ti njegova omiljena pros..tutka. I najtraženija.

Sanja: E baš zato ja zahtijevam od produkcije da me u pratnji mog advokata pusti da idem na informativni razgovor da vidim o čemu se radi. I svi ti ljudi koji su povezani sa mnom i koji govore o tome da odu na razgovor. Moj integritet je poljuljan ovdje, ja se prijavljujem da dobrovoljno odem tamo. Miljana je rekla da je taj čovjek uhapšen sada kada sam ja ovdje, ja želim da odem sa svojim advokatom i provjerim sve to.

Matora: Slažem se da sve ljude odavde, kao što su Stanija i Miljković, treba izvesti na informativni razgovor da dokažu ono što su pričali ovdje. Oni treba i te kako da se ispitaju.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.