x

vratila se u beograd

Sanja Vučić bacila oko na Italijana, a sada otkrila da li su ostali u kontaktu: Evo kako je reagovala kada su je pitali za njega!

Članice grupe "Hurricane" su doletjele iz Roterdama, a Sanja Vučić je odgovarala na pitanje vezano za Italijana na kog je "bacila oko".

Naime, nju su upitali šta se dešava između njih i da li su ostali u kontaktu, na šta je ona za Kurir rekla:

"Ako smo u Srbiji pobjednice to nam je dovoljno. Možda zakažem. Samo sam se šalila za Italijana. Stvarno sam se šalila, nismo ostali u kontaktu", rekla je kratko Sanja.


Inače, predstavnik Italije na Evroviziji, pjevač Damijan Dejvi iz grupe "Maneskin" oduševio je mnoge pripadnice ljepšeg spola na ovom prestižnom muzičkom takmičenju, a njegovom šarmu nije odoljela ni srpska  predstavnica, članica grupe "Hurricane", Sanja Vučić.


Naime, tokom njegovog nastupa u polufinalu Sanja je sve vrijeme igrala i pjevala oduševljeno. Ona je plesala bez prestanka, i tokom nastupa je gledala u Damijana koji je u tom momentu bio na bini.


Inače, tokom jedne konferencije za štampu upitali su Sanju o odnosu sa mladim Italijanom, a ona nije mogla da sakrije da joj se jako dopada.

- On je prelijep muškarac. Da budem iskrena, sama sam... Divan je... Prestaću da pričam... Zapravo, udala bih se za njega, ali on je mlađi od mene, šest godina - kroz smijeh je pričala Sanja za strani portal.

.

.

.

.

.

Izvor. Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.