x

Sanjala sam je sinoć: Luna se iz Zadruge direktno obratila Anastasiji Ražnatović!

Prije nego što je Luna Đogani iznijela mišljenje o raspodjeli budžeta, Bora Santana je zamjerio Mirku Gavriću što je rekao Mini Vrbaški da je ispala najgora i da je zbog toga u depresiji.

- I meni je to rekao, šta sad - dodala je Luna.

- Očekivala sam mali, ali bih dodala jednu rečenicu, ja sam ove sezone ispala više fer prema tebi, nego čak i neki tvoji prijatelji. Mogla sam da pričam svašta, da te vrijeđam. Za ostalo se slažem sa tobom, naravno da sam očekivala mali budžet. Još jednom bih da čestitam Bajram porodici. Sanjala sam kumu sinoć, to je Anastasija, želim da joj čestitam rođendan danas. Sve najljepše i da nastavi putem kojim je krenula - istakla je Đoganijeva.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Zovem se Caroline iz Kanade, koja je kroz pakao brinula o sebi, jer sam izgubila posao nakon što me je verenik koji je otac mog nerođenog deteta napustio zbog druge dame, patio i pokušao sam sve najbolje da ga vratim i nikako ne mogu da nađem dok nisam naišla na dr Okpa koji mi je pomogao i vratio me u roku od 24 sata bez odlaganja. Nikad nisam znao kako je to učinio, ali sve što sam mogao znati je da je moj zaručnik došao u kuću i počeo mi se ispričavati što sam ga bez odlaganja prihvatio. Sada smo zajedno i živimo sretno. Zaista želim zahvaliti dr Okpu što mi je vratio radost i sreću. Ako vam je potrebna njegova pomoć, možete ga kontaktirati putem e-maila: [email protected] ili nazovite +2348163958542