x

Sanji majka rastura vezu sa Matorom? Isplivali novi detalji lezbo veze!

Ljubavna veza Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore, koju su započele još u prvoj sezoni "Zadruge", opstala je i nakon drugog serijala. Njihova romansa nailazila je često na podršku, ali i na osporavnje čemu one nisu davale značaj, već su uživale u svojim emocijama.

Nakon izlaska iz "Zadruge", Sanja Stanković je u studiju najgledanijeg rijaliti programa izjavila kako njena majka namjerava da rastavi Matoru i nju zbog svih svađa koje su imale pred kamerama.

U intervjuu, Matora je otkrila kako je izgledao njen prvi susret sa Sanjinom majkom nakon izlaska iz "Zadruge 2" i tom prilikom istakla da je uskoro očekuje ozbiljan razgovor sa majkom svoje izabranice.


- Sinoć sam se vidjela sa Sanjinom mamom. Zagrlili smo se i samo mi je rekla da me čeka jedan dug razgovor. Vjerovatno ćemo sutra da odemo ona i ja same na ručak. Meni su moji zamjerili svađe sa Sanjom, najviše, i mama je upamtila svađu sa Karađorđem. Ponosni su što sam izašla bez puno kazni - pričala je Jovana.

Matora je u nastavku otkrila da se uplašila kada je nakon izbacivanja iz Bijele kuće, vidjela da u studiju nema njene djevojke, ali joj je kamen pao sa srca nakon što su joj saopštili da je Sanja otišla na aerodorom po majku.


- Kada sam izašla prvo sam se uplašila kada sam vidjela da je nema u studiju, onda mi je Dušica pokazala poruku da ide na aerodrom. Mama joj je rekla da želi da me vidi. Prvo nisam znala kako da priđem njenoj mami, napravila je ljutitu facu, a onda me je zagrlila. Ja sam počela da plačem i ona je bila na ivici suza - govorila je Matora.

Na samom kraju razgovora Matora je pričala o pobjednici druge sezone Luni Đogani, sa kojom su Sanja i ona uspjele da izglade odnose tokom boravka u Bijeloj kući.

- Obećala sam joj da ću da je odblokiram. Vidjećemo kako će to dalje da ide. Još imam povjerenja u nju. Sanju i mene može da pozove kad god hoće na ručak ili razgovor - pričala je Jovana.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.