x

human gest

Sara Bero kupila auto šestočlanoj porodici koja živi u teškim uslovima!

Sara Bero je samohrana mama bliznakinja sa Daunovim sindromom, o njoj smo pisali i ranije kada je izgubila drugi profil na instgramu.

Ona se već godinama unazad bavi humanitranom radom kako u Crnoj Gori, tako i širom regiona, te je za novogodišnje praznike organizovala humantrnu reviju, a prikupljen novac je doniran tuzlanskom udruženju "Hrabro srce" - udruženje djece sa poteškoćama u razvoju.


Sara je prije par dana, nakon kraće akcije obradovala šestočlanu porodicu Vukosavljević, koja živi u teškim uslovima, a pritom imaju dječaka od 5 godina sa poteškoćama u razvoju.

Sara je pred njihovu kuću dovezla auto koje im je kupila, a nakon toga organizovala humantarni bazar na kome je prikupljala novac.


O tome koliko je akcija bila uspješna govori i to da se toj akciji priključio presjednik opštine koji je porodici donirao plac za izgradnju kuće.

Želimo da naglasimo da Sari nije ovo jedina humanitarana akcija, to je žena koja svoj uticaj na društevnim mrežama često koristi kako bi pomogla onima kojima je to potrebno.


KOMENTARI
2

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


žao mi je što ovo stavljam na internet, ali nemam izbora. Nikada nisam vjerovao u ljubavne čarolije ili čarolije dok nisam upoznao tog mađioničara kada sam ove godine posjetio svog prijatelja u Izraelu na poslovnom summitu. Upoznao sam čovjeka po imenu dr. Apata bio je stvarno moćan, i mogao je pomoći s čarolijama koje bi vratile izgubljene, ljubavnike i magični novac, magiju ili magiju za dobar posao ili sreću. Sada sam sretan. Svjedočim jer me čovjek za kojeg sam se željela udati ostavio 5 tjedana prije vjenčanja i život mi se okrenuo naglavačke jer je naša veza trajala 3 godine. Stvarno sam ga voljela, ali njegova majka je bila protiv nas i nije imala dobro plaćen posao. Kada sam sreo tog čarobnjaka, rekao sam mu što se dogodilo i objasnio mu situaciju. U početku sam bio neodlučan i sumnjičav, ali sam samo pokušao. I za dva dana, kad sam se vratila u Njemačku, nazvao me prijatelj (sada muž) i došao do mene i ja sam se ispričala da je sve dogovoreno s njegovom majkom i obitelji i dobila novi razgovor za posao da se udamo. Nisam vjerovala jer je dr. Apata samo pitala moje ime i ime mog prijatelja i sve što sam htjela. Pa, sada smo sretno u braku i očekujemo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegov e-mail je: sada smo sretno oženjeni i očekujemo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegov e-mail je: sada smo sretno oženjeni i očekujemo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegov e-mail je: [email protected] Možete ga kontaktirati i putem WhatsAppa/vibera na ovaj broj: (+66 81 302 8552)
Želim svima ovdje reći kako je DR Apata promijenio moju sudbinu. Gotovo petnaest godina radila sam kao prodavačica u automobilskoj tvrtki i jedva dobivala proviziju da platim račune dok je izvjesna kolegica na umu kupovala kuće. Bila sam zbunjena oko nje jer su joj svi zavidjeli na tome koliko je zaradila. Nisam shvaćao što nije u redu jer sam bio dobar u svom poslu i nije bilo ničega posebnog što je učinila drugačijom i gotovo pet godina nisam mogao skupiti hrabrosti da joj se izrazim. Jednog dana dok me tjerala molio sam je da me posavjetuje i odlučio učiti od nje, no ona je rekla da sam bolji na poslu, što me dodatno zbunilo jer je njoj očito bolje. Nakon mnogo razgovora, obavijestila me o dr. Apati koja je izvela njezinu magičnu čaroliju koja ju je učinila izuzetnom. Dala mi je njegov kontakt i zamolila me da razgovaram s njim i učinim sve što traži od mene. Prošlo je sedam mjeseci i upravo sam kupila svoju prvu kuću i uštedjela dovoljno novca da pošaljem svoje blizance na fakultet. Bio sam slomljen i beskućnik i nikad ne bih mogao zamisliti da ću tako brzo posjedovati dom. Hvala DR Apata. Pitajte ga za pomoć i uz njegovo dopuštenje ostavljam njegov broj za izravni kontakt WhatsApp / Viber: (+66 81 302 8552) ILI Email: [email protected]