x

Sara Reljić oplela po Tomoviću: Naskače na sve ženske osobe jer mu je to paravan zato što je gej!

Pinkovu“ zvezdu i bivšu zadrugarku Saru Reljić povezivali su sa mnogim muškarcima, a posljednji u nizu bio je zadrugar Vladimir Tomović. S obzirom na to da je, kako kaže, zauzeta djevojka, ona je bila šokirana informacijom da je njen emotivni partner upravo Crnogorac.

Sara za jedne novine iznosi brutalne optužbe na račun Tomovića, za kojeg tvrdi da je gej.

- Organski ne mogu da podnesem Vladimira Tomovića. Zapravo on nije Tomović nego Homović, budući da svi znamo da je on gej - rekla je bez dlake na jeziku Sara, te objasnila otkuda toliki animozitet prema ovom zadrugaru.

- Pojedini su me dovodili u vezu s njim, što sam ja oštro demantovala. Prvo, imam dečka i smetaju mi laži, a drugo, svi mi znamo da Vladimir ne voli žene već muškarce - kaže ona i objašnjava odakle joj takve tvrdnje.


- Volim muškarce koji priznaju šta su. On jednostavno ne želi da prizna ko je i šta je. Svi vrlo dobro znamo da je on gej i da su sve ove njegove fejk veze u rijalitiju i naskakanje na svaku žensku osobu samo paravan. Umjesto da prizna da voli muškarce, on po svaku cijenu želi da se prikaže kao šmeker i švaler - kaže ona i dodaje:

- Toliko je očigledno da ga privlače muškarci, da su svi ljudi provalili da ga žene zapravo ne zanimaju. Ja imam mnogo drugara koji su iste s.ksualne orijentacije, ali normalni du i otvoreni i priznaju šta vole i šta ih privlači. To mi ne smeta. Smetaju mi ovi koji su isto to, a glume da nisu, tačnije stide se sebe. Tako zamlaćuju žene, a s njima nemaju nikakve planove. Gade mi se muškarci koji lažu. Nijednoj ženi takvog „muškarca“ ne bih poželjela - kaže Sara i dodaje da bi na tu priču željela da stavi jednom zauvijek tačku.


- Molim vas da me ne povezujete s njim jer to nema veze s mozgom. Govorili su da smo nas dvoje u tajnoj vezi, da smo se dogovorili da je prikrivamo kada on uđe u „Zadrugu“, da ćemo nastaviti našu priču napolju... Ali toga nema, ne postoji - tvrdi Sara Reljić

Kako kaže, u sretnoj je emotivnoj vezi, zaljubljena je do ušiju, ali ovoga puta javno neće otkrivati identitet svog izabranika.

- Jednom sam se opekla i dosta je bilo. Više neću dozvoliti da me javnost svađa i miri sa dečkom, da se svaki naš korak prati. Izvukla sam pouku i svoju privatnost ću ubuduće sebično čuvati samo za sebe - kaže ona.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.