x

Sarajevska manekenka otvorila butik za muškarce i žene: U butiku "Rabi" pronađite najmodernije komade odjeće! (GALERIJA)

Sarajevska manekenka Rabija Haziri je otvorila butik pod nazivom "Rabi". Radnja moderne muške i ženske garderobe se nalazi u ulici Patke 8. na Baščaršiji. Već od ove srijede moći ćete izabrati unikatne komade odjeće iz zimske kolekcije kakvu definitivno nećete vidjeti nigdje u gradu.

Butik Rabi

Patke 8, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Manekenka Rabija Haziri je poznata po svom besprijekornom stilu, a sada je i sama odlučila da obraduje sve ljubitelje mode. Svoj butik "Rabi" obezbijedila je unikatnim komadima odjeće, kako za žene, tako i za muškarce. Ne samo da će pripadnice ženske populacije biti očarane jedinstvenom garderobom, već i muškarci koji će zahvaljujući izboru koju butik "Rabi" nudi pronaći sasvim novi stil za sebe.


Novootvorena radnja na sjajnoj lokaciji na Baščaršiji nudi veliki izbor odjeće, bez obzira da li je riječ o haljinama, trenerkama, jeansu, Da li je u pitanju elegancija, običan "casual" ili možda sportski stil, butik "Rabi" je pravi izbor za Vas.


Pored toga što ćete u butiku "Rabi" pronaći jedinstvene komade odjeće, vrijedi spomenuti kako je kvalitet ispred svega, tako da po pristupačnoj cijeni dobijate apsolutno najbolje za vas.


Elegantan izložbeni prostor butika "Rabi" je spreman da vas ugosti, a garancija je da ćete ostati zatečeni i pozitivno iznenađeni svim onim što se u njemu nalazi. Dame koje dosta više vole šoping, ukoliko dođu bez partnera, ne samo da će napuniti kese za sebe, već će bez sumnje ponijeti nešto i za jaču polovinu.


Radno vrijeme je od 09:00-21:00. Nedjeljom se ne radi.

Posjetite Facebook i Instagram stranicu butika "Rabi" i pogledajte šta vas sve tamo očekuje: 

Facebook: https://www.facebook.com/rabija.haziri

Instagram: https://www.instagram.com/rabiiiiiiii/




Foto: Edin Bičo