x

Sarajevsko After Film završen koncertom Indire Forze i Lake! (GALERIJA)

Na završnoj večeri Sarajevsko After Filma sinoć je nastupila Indira Forza, koja spada među najpoznatija imena regionalne dance scene. Ni sinoćnji nastup nije iznevjerio očekivanja njenih fanova, koji su uživali u izuzetno energičnim izvedbama i odličnoj atmosferi.

Sarajevsko, najpoznatiji brend Sarajevske pivare, već treću godinu je ekskluzivni sponzor Sarajevo Film Festivala. Sarajevska pivara svake godine tokom SFF-a organizira u Domu mladih muzički festival Sarajevsko After Film.


„Ove godine smo organizaciju Sarajevsko After Film – a zaista podigli na viši nivo. Na dvije pozornice- Main i Electronic Stage-u, je tokom sedam noći nastupilo 28 izvođača različitih muzičkih žanrova. Zaista smo se potrudili da građani Sarajeva i njihovi gosti osjete dio festivalske atmosfere i nakon filmskih projekcija i zadovoljni smo posjetom i izvrsnom, pozitivnom atmosferom na koncertima,“ rekla je PR direktorica Sarajevske pivare d.d. Melisa Sefer.


Na Main Stage-u nastupili su Psihomodo pop, Urban&4, Helem Nejse, Jinx, Songkillers, Brkovi, Indira Forza i drugi. Na Electronic Stage-u, u amfitetaru Doma mladih, nastupali su Mladen Tomić, Marko Nastić, Fransoa X, Andre Crom i drugi.


Foto: Edin Bičo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.