x

Saša Kapor diplomirao: Cijela estrada mu čestita, a podijelio je i priču o fakultetu koja će mnoge motivisati! (Foto)

Saša Kapor na društvenim mrežama podijelio je fotografije s odbrane završnog rada.

Pjevačeva priča motivisala je njegove pratioce da nikada ne odustanu od svojih snova.

"Još jedna životna etapa je uspješno završena! Jako rijetko govorim o mom privatnom životu, konkretno o mom djetinjstvu koje nije bilo tipično kao za većinu mojih vršnjaka, jer sam se selio, mijenjao škole, mijenjao države, gradove, na kraju ipak nisam odustao od zatvaranja jednog jako važnog životnog ciklusa, a to je obrazovanje koje je za sve mlade ljude pored kućnog vaspitanja jedna od najznačajnijih znamenitosti koje čovjek nosi sa sobom.


Upisao sam Mašinski fakultet u Beogradu, gdje sam bio dobar student i uspješno upisao treću godinu studija, 2008. godine se prijavljujem na takmičenje i tako ljubav prema muzici me je odvela daleko od fakulteta. Sve vrijeme moje karijere u podsvijesti sam da mi se pored ljubavi za muzikom ostvari i druga ljubav, a to je ljubav prema vazduhoplovstvu, tako da sam školovanje nastavio na Fakultetu za civilno vazduhoplovstvo", napisao je Saša, a potom dodao:


"Naravno, obaveze prema porodici i čestim putovanjima stvarali su mi poteškoće za potpunu posvećenost fakultetskim obavezama. Međutim, pandemiju korona virusa, koja je zadesila cijeli svijet, sam pozitivno iskoristio kako bih uspio da ispunim svoj san. Uspio sam da položim preostale ispite i da uradim završni rad i od prekjuče ušao u svijet akademskih građana kao diplomirani inženjer saobraćaja....", poručio je Kapor.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.