x

Saša Kovačević dao bogatstvo za novi automobil: Vozi Porše od 150.000 eura! (Foto)

Saša Kovačević častio se nedavno luksuznim automobilom, za koji je dao čak 150.000 eura!

Popularni pjevač ima dara za biznis, a njegovi nastupi su dobro posjećeni, te za njega nije bilo zime ni tokom posljednjih mjeseci, otkad vlada pandemija koronavirusa. Saša jedan nastup naplati više od deset hiljada eura, a kad se uzme u obzir i da mu drugi poslovi, ugostiteljstvo i njegov muzički studio, donose dodatne prilive novca, ne čudi što se često časti ekskluzivnim i skupocjenim stvarima.


Foto: Kurir

Tako je bilo i ovog puta. Pop pjevača su uslikali kad je stigao na jedan događaj vozeći četvorotočkaš za kojim su se svi okretali. Zapravo, nismo sigurni da li su se žene okretale za kolima ili za Sašom, koji je jedan od najpoželjnijih muškaraca na domaćoj javnoj sceni. Inače, u pitanju je "porše panamera", čija je vrijednost minimum 150.000 eura, a ukoliko je specijalna edicija, može da košta i do 200.000!


Foto: Kurir

Naravno, ovaj automobil ima najbolje performanse, kožna sjedišta, a dok se Kovačević uparkiravao, uspjeli smo da vidimo i kako izgleda iznutra. Vrata sa unutrašnje strane, kao i sjedišta, obložena su kožom u crvenoj boji, a stakla su poluzatamnjena. Kad je pjevač izašao iz automobila, svi su gledali u njega - muškarci zbog četvorotočkaša, a žene očito zbog Sašinog atraktivnog izgleda.

Poznato je da Saša već godinama intenzivno vježba u teretani, a rezultati su očigledni. Pritom se dotjerao i obukao crne pantalone, majicu i mokasine u istoj boji.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.