x

Saša Kovačević raspametio javnost filmskim spotom za pjesmu "Prevarena": Za nepuna 24 sata milion pregleda!

Pop zvijezda Saša Kovačević izbacio je spot za svoju novu pjesmu "Prevarena". Pjevač je izabrao Maroko kao novu lokaciju i poznatu produkcijsku kuću Atlas, gdje su snimani filmovi i serije poput čuvenog "Gladijatora", "Igre prijestolja", "Bena Hura" i mnogih drugih. 


Da zaista snima najbolje spotove u regionu, dokazao je i ovaj put, tako što je za ovu pjesmu snimio praktično mini film. Za ove filmske scene Saša je oformio najbolju svjetsku rediteljsku ekipu. Na ovom projektu, kao i na svim ostalim do sad, ima veliku pomoć svog brata Radeta koji je zadužen za sveukupnu perfektnost. Kroz ovu nevjerovatnu melodiju, spot i filmsku priču, prosto poželite da ovom videu nema kraja. A ko je na kraju prevarena djevojka, za kojom Saša juri?

Odgovor je prelijepa manekenka Maja Marčić, trenutno najljepša Srpkinja. Zanosna crnka je dala potreban impuls ovom spotu i ostavila sve gledaoce bez daha. Saša nas je, kao i obično, još jednom oduševio fantastičnom pjesmom i nevjerovatnim spotom. 

Da se sve sviđa i publici pokazuje i to da je pjesma za nepuna 24 sata dobila preko milion gledanja, a broj bi vjerovatno bio dosta veći, obzirom da je zbog tehničkih problema na kratko bila povučena.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.