x

Saša Popović donio važnu odluku, a tiče se Đorđa Davida: Evo šta će se promijeniti u Zvezdama Granda!

Kako uskoro počinju snimanja "Zvezda Granda", muzičkog talent šou-programa u kom je roker član žirija, mnogi se pitaju da li će zbog svih zdravstvenih tegoba prisustvovati snimanjima.  

- Saša Popović planira da uvede neka nova pravila. On se uvijek trudi da osmisli nešto novo, iako su iz sezone u sezonu najgledaniji, ali publika se brzo zasiti jednog te istog. O promjeni žirija nema ni govora, postavka ostaje ista, ali Đorđe ima problem. Koronu je preležao, ali mu je noga slomljena i u gipsu, pa ne zna ni kako će da dođe na snimanje, a kamoli da tamo sjedi satima - otkrio je izvor za "Svet".


- Saletu je žao, ali mu je rekao da na bolovanje i ne pomišlja, da regularno dolazi na snimanja, da će mu postaviti neku stolicu da može da podigne nogu i da mu bude udobno. Ni publika, ni takmičari ne mogu da trpe, te svi moraju da daju sve od sebe - dodao je izvor, a potom otkrio i koju još novinu Popović planira da uvede u koncept.


- Sale je razmišljao još prošle godine da publika, takođe, glasa tasterom poslije svakog nastupa, jer oni prate sve kandidate i idu na njihove nastupe, pa nije isključeno da će tu novinu uvesti sada.

Podsjetimo, Đorđe je jedna od rijetkih javnih ličnosti koja je otvoreno govorila o virusu, uz otkriće da su se pored njega u bolnici liječili još drugih pripadnika domaćeg šou-biznisa, ali da je odlučio da ispoštuje njihovu odluku da o tome ćute.



Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.