x

široko

Saša Popović iznenadio kćerku i Suzaninog sina: Bivši direktor Granda odriješio kesu, otkrio šta su dobili njegovi nasljednici!

Nekadašnji direktor "Granda" Saša Popović i dalje je u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", u ulozi žirija, a njegov privatan život godinama je zanimljiv javnosti.

Saša Popović iz braka sa pjevačicom Suzanom Jovanović ima kćerku Aleksandru, dok ona iz prethodne emotivne veze ima sina Danijela.

Saša Danijela doživljava kao svog sina, a njegov sadašnji potez samo pokazuje koliko mu je stalo do Suzaninog nasljednika.


Popović je, naime, i Aleksandri i Danijelu kupio po stan u srpskoj prijestonici, pa oboje neće morati da razmišljaju o svom krovu nad glavom.

Saša je kratko potvrdio ove navode.

- Istina je, kupio sam dva stana, jedan za kćerku, a drugi za sina - kazao je Saša.


Popović je nedavno, podsjetimo, otkrio detalje o odluci da batali učešće u gore pomenutom takmičenju, pa je naveo i šta se dogodilo nekoliko mjeseci kasnije. Bivši direktor "Granda" istakao je da su on i njegova prijateljica i saradnica Lepa Brena prodali produkciju, pa su se okrenuli drugim biznisima.


- Kada smo Brena i ja prije dvije godine prodali "Grand produkciju" rekao sam supruzi Suzani - dosta mi je svega, idem u penziju - istakao je Popović, međutim, došlo je do preokreta.

- Poslije tri mjeseca nisam znao sta ću sa sobom, pa sam vratio snimanju "Zvezda Granda" i rekao - ma, kakva penzija! - otkrio je on tad.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.