x

žestok estradni rat

Saša Popović me prevario za 300.000 eura, a ovako su Lukasu rasturili porodicu: Saša Mirković ispričao sve!

Estradni menadžer Saša Mirković otkrio je kako je došlo do svađe sa pjevačem Acom Lukasom. Prema Mirkovićem riječima, glavni povod za svađu bilo je učešće Lukasa u žiriju "Zvezde Granda".

- Nisam želio da Aca Lukas učestvuje u Zvezdama Granda bez nadoknade i honorara. To je najveći problem bio - otkrio je Saša Mirković u "Sceniranju".

Mirković je opisao da je cijeli sukob počeo od dogovora sa čelnicima "Granda".


- Našli smo se na Bežanijskoj Kosi, Popović, Brena, Boba, Lukas i ja. Popović je tu počeo da kmeči oko cifara koje sam ja rekao za Lukasa po sezoni. Tražio sam milion eura za sezonu, plus plaćene poreze i doprinose. Oni ozbiljno u Grandu zarađuju na osnovu svih. Rukovali smo se na Lukasov pristanak da neće svoj honorar da uzme za prvu godinu, a da moj honorar uredno isplate. Mene je Popović prevario za 300 hiljada eura. Lukas im je oprostio 700 hiljada eura. Nisu htjeli da plate 300 hiljada, pa su napravili lažnu svađu i bacili rovca. Išli su kod Lukasove bivše žene Sonje i tražili da se ništa ne naplaćuje, ja na to nisam pristao. Rekao sam da poslovno i privatno ne možemo da miješamo. Trebalo je da potpišemo ugovor, to je u distanci od dan dva i pripreme ugovora. Sve su radili bez moje pismene saglasnosti. Oni su snimali na divlje i izdali. U velikim smo tužbama prema Grandu. Sa ove distance vremena znamo šta su isti oni uradili Lukasu. On je iznio u knjizi da su mu rasturili porodicu - naveo je Mirković.


Mirković je istakao da su "Grand produkciju" kupili Dragan Đilas i Dragan Šolak.

- Grand su sada kupili Šolak i Đilas, Popović je tamo zajedno sa njima - rekao je Mirković.

Prema Mirkovićevim saznanjima članovi žirija "Zvezde Granda" imaju sljedeće honorare:


- Mislim da članovi žirija nisu bili ispod 200, 300 hiljada eura po sezoni. Jelena Karleuša po mojim saznanjima je dobila 300 hiljada eura, Đorđe David ne vjerujem da je dobio mnogo. Mariju Šerifović sam ja ubacio umjesto Lukasa, to je bila druga svađa. Mislim da se prvi put dogovorila na 150 hiljada eura sa Popovićem. Nisam ulazio u to - smatra Mirković.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.