x

baškari se

Saša Popović prvi put pokazao luksuzni stan u Opatiji: Ovako direktor Granda uživa u nekretnini od 300.000 eura! (Foto)

Saša Popović, direktor Granda, većinu slobodnog vremena provodi u Opatiji, a sada je prvi put pokazao dio luksuznog stana.

Naime, Saša se putem video poziva uključio se u emisiju, a potom je pokazao kako izgleda dio njegovog doma, i tom prilikom pohvalio se bazenom, ogromnom terasom i nevjerovatnim pogledom.

Istakao je da još nije vrijeme za kupanje, ali da svakako uživa u pogledu i da na taj način puni baterije.


Podsjetimo, kako su mediji pisali on je stan pazario 2016. godine i to za nevjerovatnu cifru od 300.000 eura.

- Jedan poznanik im je preporučio stan na obali mora, cijena mu je bila 300.000 eura i ima oko 100 kvadrata. Nisu su dvoumili, pa je dogovor brzo postignut. Od tada njih dvoje uglavnom borave u svom novom stanu u Opatiji, a u Beograd dolaze samo kada imaju poslovne obaveze - prenosili su mediji.


Podsjetimo, Kurir je prije dvije godine pisao da je Saša postao vlasnik luksuzne jahte koja vrijedi milion eura. Međutim, izgleda da mu je ona brzo dosadila, pa je odlučio da je proda. Njegova jahta je bila usidrena u Opatiji, gdje Popović ima stan i tamo provodi skoro cijeli godišnji odmor. Cijena od milion ev+ura nije jedino što je Popović morao da plati. Ovako luksuzno plovilo iziskuje angažovanje skipera, redovno održavanje i plaćanje usidrenja, što mjesečno iznosi oko deset hiljada eura.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.