x

Saša Popović rastura žiri: Zbog Snežane Đurišić nastao haos! Marija i Viki odlijepile!

Na snimanju posljednje emisije "Zvezda Granda" navodno je došlo do žestokog okršaja kada je Saša Popović, kao kreativni direktor ovog muzičkog talent šou-programa, saopštio da daje Snežani Đurišić veća ovlaštenja nego prije.

- Sale je od svih članova žirija odabrao baš Snežanu da postane dio "Grand" produkcije i ravnopravno sa njim donosi odluke. Ona je zaposlena u "Grandu" i prima platu. Radi kao muzički urednik "Zvezda Granda" i sada je dobila veća ovlaštenja - počeo je priču izvor za "Svet".


- To je žiriju Saša saopštio na snimanju, a među prvima se pobunila Marija Šerifović. Rekla je da njene odluke niko neće da prekraja i da će otići. I Viki Miljković se našla uvrijeđenom. "Mislila sam da smo ovdje svi ravnopravni, da imamo isto pravo glasa. Ne razumijem čemu privilegije, ako smo do sada dobro funkcionisali?", čudila se.


- Snežana nije očekivala ovakve reakcije, ali do kraja emisije Viki se malo ohladila, a Marija se vratila i najnormalnije ponašala, kao da se ništa nije dogodilo - dodao je izvor.

- Naravno, Snežana ih jako dobro poznaje obe, zna tačno kako reaguju, pa im ovakav nastup ne uzima za zlo, a Popović je već navikao na ovakve okršaje.


(Izvor: Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.