x

ne može oštrije od ovoga

Saša Vidić nikad brutalnije opleo po estradi: Imao šta da poruči Karleuši, a ono što je rekao o Dari i Laći je bruka!

Sašu Vidića komentarisao je bez dlake na jeziku prekid prijateljstva između njegove drugarice Jelene Karleuše i Dare Bubamare.

"Ma, ja da sam na Jeleninom mjestu, Daru ne bih ni pogledao. Dara kaže "Ko se sa mnom druži, život mu je duži, a ko sa mnom nije, ni za k..ac nije"? Jadna Dara, baš je ispala seljanka. Treba da ide u Njemačku i da snima p..niće, nema više ona karijeru. Koliko mi se čini, a čini mi se, ona polako propada. Nema više tu pjevanja ni interesovanja.


Jelena je imala problem i sa Laćom, koji je objavio dvije pjesme, koje je za nju napisao, a ona mu platila.

"On je bijednik. Istina je da je Jelena jedina plaćala Marinino liječenje, a ne ove što su se k..čile po medijima. Ona je davala dosta para. Laća je na nekim dr.gama, mnogo se dr.gira. Ista fela kao Lukas, to je ludo sve. Nema više kontrolu u ponašanju. Treba Jelena da ga tuži. Šta mu je to trebalo? Bezveze. Tužan sam, meni je Laća dobar, ali nema ništa od dobrote ako z..ebe onog sa kim sam ja dobar. Ne znam što Jelena lijepo ne pozove Tončija Huljića da joj on uradi sve pjesme, a ne da se aka sa budalama. Pa, i onaj mali Dimitrov iz Makedonije".


Jel znaš što se Ana naljutila na Rastu, pa mu je preko društvenih mreža poručila da mora da snosi posljedice za svoje ponašanje?

"Ona je već pokazala negdje ribu, koliko mi se čini. Samo je htjela da skrene pažnju na sebe, šta drugo da radi? Muzička karijera i pjevanje su joj već ćao, a voli da je u žiži, pa onda ovako najlakše privuče pažnju".


Milicu Dabović osuđuju zbog toga što je otvorila profil na Onlyfansu.

"Ja ne znam čemu to padanje u trans, kao Milica Olimpijada. Njena sestra je odlična košarkašica, a Milica je k..ac na biciklu. Ima seljački govor, loša je kao čovjek, ogovara... Ona nikom nije interesantna, tri puta ispušena: muštikla. Muž kriminilac, brat bio u zatvoru gadi mi se".

.

.

.

.

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.