x

otkrio njene mračne strane

Saša Vidić nikad brutalniji: Ceca je crna udovica, obožava kriminal! Pokušala je da zbriše Draganu Mirković!

Saša Vidić, modni kreator, bez dlake na jeziku govorio je na Kurir televiziji o pjevačici Svetlani Ceci Ražnatović.

On je otkrio da njenog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana nikada nije upoznao, iako je bio u kontaktu sa raznim kriminalcima.

- Cecu sam upoznao u dva navrata. Prvi put pred njen spot "Neodoljiv neumoljiv" i bilo bi dobro da je tako i ostalo. Drugi put sam je upoznao pred njen veliki koncert na Ušću. Njenog supruga nikada nisam upoznao iako sam poznavao mnoge kriminalce. Nisam imao neki upliv u to. Imponovalo joj je što je Arkan obratio pažnju na nju. Nije je on šišao, nije imalo potrebe, ali je lijepo romansirati svoj život, koji nije baš za romansiranje - istakao je Saša Vidić.


Modni kreator dodao je da je Ceca krila ljude iz Zemunskog klana i da je sada došao kraj krimi-džimi fazonu.

- Vidjelo se kako si ti ipak krila te ljude i ta vlast koja je tada bila ti je dozvolila. Ti si bila djevojka tog Šiptara, tako se bar pričalo, neću da ulazim u to, ali prošlo je vrijeme tog krimi-džimi fazona. Voljela je vlast, sjećam se kada je za Borisa Tadića rekla da je macan - otkriva Vidić.


Na pitanje da li je istina da je Arkan Ceci obrijao glavu, Vidić je rekao da misli da nije.

- Nije ona bila obrijana, bila je kratko ošišana, a to je bio i trend tih godina. To je sada sve kako je ona princeza, a on princ. On je crni princ, a ti si crna udovica. Mislim da Arkan nije bio toliko pronacionalistički nastrojen. Ona kao žena i te kako je znala o Arkanovim zločinima i ništa nije uradila po tom pitanju - kaže Vidić.


On je otkrio još jednu njenu mračnu stranu.

- Ima mnogo ružnih momenata, pokušala je sa Arkanom zauvijek da zbriše Draganu Mirković, ima urođenu mržnju prema drugim pjevačicama - kaže Vidić.


Modni kreator istakao je da Ceca nakon smrti Arkana nije mogla da se druži sa akademicima, već sa kriminalcima.

- Voli taj kriminal, želi da bude mračna princeza. I taj femili odnos, svi smo zajedno, svi u istoj kući. Ima napuljski sindrom. Mislim da Ceca više ne vodi Arkanove poslove. Koliko znam kupio joj je fudbalski klub i nekoliko lokala u Knezu. Imala je mnogo para, kupila je kuću da joj država ne bi sve uzela. Narod je jako nepismen, zato je voli - kaže Vidić.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.