x

odlijepio

Saša Vidić o Ceci i Anastasiji: Oblače se kao iz đubreta, u butiku Mara iz Doboja!

Dok mediji bruje da je Lady Gaga iskopirala Anastasiju Ražnatović, modni kreator Saša Vidić tvrdi sasvim suprotno.

U svom, pomalo uvredljivom, stilu, ocijenio je ove navode domaćih medija i osuo paljbu po porodici sa kojom je nekada bio blizak.

„Anastasija je možda platila da je uporede s Ledi Gagom, ali nju je nemoguće proslaviti. Ta haljina uopšte nije ista, na Ledi Gagi je ‘Guči’, a na ovoj je butik tipa Mara iz Doboja.“ rekao je Vidić.


„Ona ne može da postane zvijezda sa onim glasom kroz mumlafone. Nije nužno da, ako ti je mama pjevačica, budeš i ti. Njoj na prvom mjestu fali harizma, na njoj je sve usiljeno, ništa tu nema. Ledi Gaga je tu haljinu nosila prije dvije godine. Ne može ona nikad biti Lady Gaga“, kaže za SVET Vidić i dodaje:


„Ceca i Anastasija su jezive, oblače se kao iz đubreta. Mislio sam da će Anastasija makar da se drži malo te neke mode. Imaš Instagram, imaš čuda… Može uostalom da nađe nekog dobrog stilistu, dobru šnajderku, ali ne vrijedi kad ne znaju.“


„Operisane su od ukusa. Pa vidi Cecu na posljednjem nastupu, tu frizuru, pa šta je to? Obukla je neku kopiju ‘Gučijeve’ haljine, strašno!“ kaže Saša Vidić.

On je, ničim izazvan, opleo i Cecinog dečka Bogdana Srejovića:

„On izgleda kao nedonošče, koje je ona uzela i rekla: ‘Ajde, ti ćeš mi biti dečko’.“

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.