x

do jučer prijatelji, a sad priča kako laže narod

Saša Vidić: Seka ide u manastire i laže ljude da će dobiti djecu ako odu tamo! Muka mi je od njenih priča!

Modni kreator Saša Vidić i pjevačica Seka Aleksić su dugi niz godina bili dobri prijatelji koji su se uvijek međusobno podržavali i bili tu jedno za drugo i kad su najgori tračevi tresli estradu.

Vidić je poznat po svom britkom jeziku, pa se zamjerio mnogim pjevačicama što je dovelo do prekida saradnje. Ovaj put su teške riječi pale na račun Seke Aleksić. Njih dvoje su prekinuli kontakt otkako Aleksićeva javno promoviše svoj antivakserski stav.


- Sram da je bude što je govorila negativno o vakcinaciji. To nikako nije smjela. Ona ide u manastir Tumane, laže ljude da će dobiti djecu ako odu tamo, a ona je oba puta rodila tek poslije vantjelesne oplodnje. Morala je tako jer je imala ab.rtusa kao Miljana Kulić. Ja sve znam i muka mi je od tih priča - kaže Vidić i dodaje:


- Uvrijedila se jako zbog mog komentara i obrisala me je sa Instagrama. Ona se naljutila, a nema razloga. Ona zna da i o njoj mogu svašta da kažem i da napišem, ali neću. Ona je sirota glupa. Ona se sad trudi da bude kao dama, ali to nikada neće biti jer za to prvo treba škola, a ona ima samo osmogodišnju.


- Kad smo bili u emisiji gledala je u mene šta da kaže, govorila je primitivno, a sto puta sam joj rekao da mora da vodi računa, da se mijenja. Ona mijenja veru, krštenicu, ali obrazovanje nije mogla da promijeni… Tumane gore, Tumane dole, otac Tadej, otac onaj, otac ovaj… Duhovnost na sve strane, u emisiji, teretani, ali ne možeš da okaješ grijehe ni u hiljadu manastira - odbrusio je Saša, a prenosi Svet.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.