x

bez dlake na jeziku

Saška Karan pobijesnila: Odvratno mi je šta je Rada uradila! Od Bekute i Nede mi se povraća!

Saška Karan jedva je preživjela protekle tri nedjelje koliko je njen muž Aleksandar ležao na klinici za opekotine i borio se za život. Kako je otkrila za novi broj Stara, najgore je prošlo, ali ona zato jedva čeka da ova godina prođe. Najviše je nerviraju kolege koje na sav glas najavljuju svoje nastupe za doček Nove godine, ne razmišljajući o drugima i njihovom zdravlju.

„Jedva čekam da se ova godina završi, jer je moj muž imao peh i jedva je ostao živ. Radio je jedan eksperiment sa azotnom kiselinom pa se sav unakazio. Inficirala mu se koža, pa je ležao na klinici za opekotine u Zvečanskoj. Sada je kod kuće i bolje je, ali i dalje se mnogo brinem za njega“, kaže Saška i objašnjava na koje koleginice je najviše ljuta.


„Šokirana sam stavom mojih kolega koji uporno najavljuju doček Nove godine i svoj nastup. Zar su tolko prokleti, ukleti ili umobolesni u mozak da hoće da idu da pjevaju da zarade i zaraze ljude. Kada ih čujem da kukaju, pa zar se nije zaradilo do sada pa da možete da preživite. Ja volim Radu Manojlović, ok mi je djevojka ali zašto tolko potencirati nastupe u ovoj situaciji. Umire se na sve strane, na kraju biće para ali nas više biti neće. Ništa mi nije odvratnije, da ne kažem povraća mi se kada čujem da ove starije moje koleginice kukaju koje su godinama na estradi, kažu: nema se,ne može se živjeti bez nastupa…. Ne razumijem, ako do sada nisu zaradile pa i neće sada“, kaže Saška Karan, a onda se osvrnula na koleginice koje su, po njenom mišljenju, prešle granicu svakog ukusa.


„Najviše kukaju Ana Bekuta i Neda Ukraden. Smiješna mi je Neda koja se gurala za pomoć estradnim umjetnicima, pa kada su je svi isprozivali promijenila je ploču da nije tražila za sebe nego za muzičare. Ajte molim vas, pa šta ću ja da tražim ili moljakam pare za druge. Pa ako joj je toliko žao nek im pozajmi ili da iz svog džepa. Svi oni imaju neke nekretnine kojima se hvale i skupa kola, pa nek prodaju nešto pa će preživjeti“, rekla je ogorčeno Saška za Star.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.