x

Saška Karan pred ulazak u Zadrugu: N.rkoman Gagi može da me ub.je, ali se ne bojim! Vidjećemo čija će majka crnu vunu da prede!

Saška Karan spremna je da uđe u „Zadrugu 3“. Iako će se u rijalitiju naći i Gagi Đogani, koji je prije nekoliko godina na „Farmi“ sjekirom nasrnuo na nju, Saška ističe da ga se ne plaši, iako je svjesna da bi opet mogao da pokuša da je ubije.

- Drago mi je što su me pozvali u „Zadrugu“. Volim Pink jer su se do sada prema meni ponijeli maksimalno korektno i profesionalno. Ispoštovali su svako dato obećanje. Išla sam na pregovore i dogovore, ali ne bih ništa otkrivala. Vidjećete i sami šta će se desiti.

Koje uslove si sada postavila?

- Sve što sam do sada tražila, to sam i dobila. Međutim, ovoga puta postoje dva uslova za koja ne znam da li će mi ispuniti. Imam mačora Žiku od tri godine, pa sam tražila posebnu prostoriju za njega, jer kada dođe zima, treba mu maca da je kr.še. Prosto, to je majka priroda. Drugi uslov je soba za moje kuče Maru. To bi bilo fer.

Zašto to govoriš ironično? Misliš li na Kuliće?

- Ha-ha-ha.

Kako ti se čine potencijalni učesnici?

- Nebitno mi je ko sve učestvuje. Nisam od onih koji se interesuju za ostale. Šta me briga. Ako se ja dogovorim sa produkcijom, bitno mi je da znam da ja ulazim, i ne razmišljam o drugima.


Ulazi i Gagi Đogani.

- Ah, taj narkoman!


Plašiš li ga se?

- Ne razmišljam o takvim stvarima. Ako neko želi, neka me povrijedi. Ali onda ćemo vidjeti čija majka crnu vunu prede, jer ja nisam osoba koja oprašta. Pamtim i u rijalitiju i napolju šta mi ko uradi. Taj narkoman je mogao da me ubije, a nisam ga čak ni tužila. On i sad može da pokuša, ali tu je produkcija koja nas čuva, pa se osjećam bezbijednom. S druge strane, nikad ne znaš šta i kad bi budali nešto moglo pasti na pamet.

Zašto ga nazivaš narkomanom?

- Nisam to ja izmislila. Kad smo bili na „Farmi“, morao je da pije tablete za odvikavanje. I kada zaboravi i ne popije, poludi i svašta mu tada pada na pamet. Ne znam da li će moći da izdrži u rijalitiju.


Ako se iskreno pokaje zbog svega, da li bi mu oprostila?

- Ne! Toga nema kod mene. Ko treba da kaže izvini? Onaj ko je mogao da ostavi moje dijete bez majke. To je bilo stravično i lako je moglo da se desi ubistvo. Zahvaljujući Milici Mitrović i produkciji, koji su to odmah vidjeli i spriječili, ja sam danas sa svojom porodicom. Da nisu odmah reagovali, ćao!

Ako se vratimo mnogo godina unazad, da nisi sabotirana u karijeri, da li bi danas bila u rangu najpopularnijih pjevačica iz svoje generacije?

- O tome bih mogla da pričam naširoko i naveliko. Sigurna je jedna stvar, ali ne bih da budem prepotentna. Naravno da bih bila, jer sam svojevremeno bila među pet najboljih pjevačica. To ne kažem ja, već drugi.

Ko je bio na toj listi?

- Ne mogu tačno da se sjetim, ali znam da je prva bila Dragana Mirković. Kasnije je došla i Dara Bubamara. Lepa Brena je uveliko bila na sceni, ali ja sam malo kasnije počela. Nisam bila kao „otvoriš frižider pa izleti Saška“, ali imala sam neku svoju poziciju. Mnogo sam radila, ali mnogo. Nažalost, sve se promijenilo.


Šta se desilo?

- Mnogo suza sam prolila zbog toga. Koliko god sam čvrsta i jaka, mnogo, mnogo sam plakala. Ne dana, nego mjeseci i godina sam lila suze.

Šta se konkretno desilo?

- Uradila sam ploču „Srećnica“ za PGP RTS, u koju sam uložila 20.000 maraka. Lidija Habić, koja je tamo radila, znajući šta će se desiti, rekla mi je: „Saška, požuri, dolazi Kemiš da bude glavni.“ Reklama mi je išla desetak dana i odjednom stop, ne može više Saška.

Zašto misliš da si im smetala i da su te sklonili?

- Moj suprug Aleksandar Gazivoda bio je politički angažovan i bio je protiv JUL, a nije volio ni Slobu. Dok je Vučelić bio na RTS, sve je bilo dobro i nisam imala probleme. Kako je došao JUL, nastao je haos. Zoricu je Mira Marković tapšala po leđima, združile su se, ispijale su kafe i postale drugarice. Zorica je urgirala da Mira potegne sve i postavi Kemiša za urednika na RTS. Nisam ja bila jedina koja je sklonjena, bilo je tu još pjevača koji ćute.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.